x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Hanescu, in mare ascensiune

Hanescu, in mare ascensiune

06 Iun 2005   •   00:00

Dupa ce a ajuns pana in sferturi de finala la Roland Garros, al doilea turneu de Grand Slam al sezonului, Victor Hanescu (foto) a inregistrat o spectaculoasa ascensiune, nu mai putin de 27 de locuri, in clasamentul ATP din acest an.



  • de IONUT PADURARU

  • In acest moment, Hanescu ocupa locul 36, cu 97 de puncte, fiind cel mai bine clasat jucator din tara noastra. Andrei Pavel a coborat patru pozitii si ocupa in prezent locul 57, cu 55 de puncte, la egalitate cu italianul Davide Sanguinetti si cu suedezul Robin Soderling. Pavel ramane insa cel mai bine clasat roman in ATP Entry Ranking, ierarhia dupa care se face intrarea la turnee. El este clasat pe 45, in scadere cu 4 locuri, in timp ce Hanescu a urcat 31 de pozitii, pana pe 59.

    TURNEE. In aceasta saptamana, Pavel va juca la turneul de la Halle (Germania), dotat cu premii in valoare de 680.250 de euro. El il va intalni in primul tur pe francezul Fabrice Santoro. Victor Hanescu a ales pentru aceasta saptamana concursul de la Londra, cu premii de 680.250 de euro. In primul tur, el l-a intalnit ieri pe australianul Scott Drape, de care a trecut cu 6-7, 7-6, 6-2.

    ×
    Subiecte în articol: sport