x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Hapoel Tel-Aviv - Rapid / "Va fi 1-0 pentru noi"

Hapoel Tel-Aviv - Rapid / "Va fi 1-0 pentru noi"

de Vicentiu Neagoe    |    02 Noi 2006   •   00:00
Hapoel Tel-Aviv  -  Rapid / "Va fi 1-0 pentru noi"
Corespondenta din Tel-Aviv
Rapid va intalni azi la Tel-Aviv formatia israeliana Hapoel, in cea de-a doua etapa a grupei G a Cupei UEFA. Meciul va incepe la ora 18:30 si va fi transmis in direct de Prima TV.

Delegatia rapidista a ajuns in capitala Israelului la miezul noptii dinspre marti spre miercuri, dupa un zbor care a durat circa trei ore. George Copos a coborat din avion foarte bine dispus, iar cand a dat ochii cu jurnalistii israelieni a inceput sa strige: "1-0 for us!". Giulestenii s-au cazat la hotelul Carlton, un stabiliment de cinci stele situat pe malul Mediteranei.

PRONOSTIC. In timpul zborului, care a decurs fara probleme, in aeronava a persistat o stare generala de buna dispozitie, semn ca "alb-visiniii" au plecat spre Tel-Aviv foarte increzatori in sansa lor. Dupa doua-trei pahare cu vin rosu pe care le-a inchinat cu invitatii sai, vicepresedintele LPF, Valentin Alexandru, si senatorul Serban Mihailescu, George Copos a devenit si mai optimist. Fostul vicepremier si-a permis sa dea si un pronostic. "Va fi 1-0 pentru noi", le-a spus Copos de mai multe ori jurnalistilor israelieni care i-au intampinat pe giulesteni pe aeroportul din Tel-Aviv.

PROGRAM. Jucatorii lui Razvan Lucescu au avut ieri, dupa ce au servit micul dejun, un scurt program de voie, acestia alegand sa si-l petreaca pe faleza Marii Mediterane. In acest timp, Copos, impreuna cu alti oficiali ai Rapidului si cu invitatii sai, a facut o excursie la Ierusalim, unde a vizitat Mormantul Maicii Domnului in Ghetsimani si Sfantul Mormant.

ANTRENAMENT. La ora 18:30, Maftei si compania au pasit pe gazonul stadionului lui Hapoel, "Bloomfield", pentru antrenamentul oficial. Unul mai putin solicitant, dupa cateva exercitii fizice de dezmortire jucatorii luand parte la clasicul "5 contra 2", iar apoi la o miuta. "Trebuie sa invingem, pentru a putea pregati meciurile urmatoare in liniste, mai ales ca ne asteapta un program foarte incarcat in continuare", a spus presedintele "alb-visiniilor", Constantin Zotta.

DEZINTERESATI
Cu mai putin de 24 de ore inaintea partidei, in Tel-Aviv nimic nu lasa sa se inteleaga ca giulestenii vor avea parte de o atmosfera ostila. Nici un afis, nici un grup de suporteri ai lui Hapoel. Dimpotriva. Pe strazi, dupa ce au realizat ca sunt roman, numerosi barbati s-au declarat fani ai lui Maccabi, nimeni alta decat rivala de moarte a adversarei giulestenilor, iar apoi i-au urat succes Rapidului. "Bateti-i, nu conteaza cu cat!", a spus unul dintre ei. Mai mult decat atat. Vremea usor calda, imbietoare, vantul moderat si numerosii turisti europeni si americani, majoritatea de varsta a treia, care se plimbau pe faleza Mediteranei, admirand surferii care-si etalau maiestria, ofereau mai degraba imaginea unei statiuni balneo-climaterice decat cea a unui oras aflat in fierbere. De altfel, pana marti nu se vandusera decat 6.000 de bilete.

×
Subiecte în articol: sport tel-aviv