x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport HERTHA - STEAUA / Cine sta pe banca?

HERTHA - STEAUA / Cine sta pe banca?

de Mihai Igirosanu    |    13 Dec 2005   •   00:00
HERTHA  -  STEAUA / Cine sta pe banca?

Inaintea ultimului meci din grupele UEFA si din acest sezon in Ghencea exista numeroase incertitudini. Presa ucraineana sustine ca Oleg Protasov va prelua pe Dniepr Dniepropetrovsk inca de pe data de 15 decembrie, chiar in ziua cand Steaua evolueaza la Berlin, contra celor de la Hertha. "Fostului meu club ii e dor de mine si sunt fericit sa revin la Dniepr", a declarat Protasov pentru site-ul "ukrainiansoccer".

PATRON. "Sincer sa va spun, nu imi pare rau ca pleaca Protasov. Cand nu aveam antrenor, in vara, primul pe lista era Olaroiu, apoi Hagi si apoi Dan Petrescu. Atunci, «Oli» a spus ca nu vrea sa lase Timisoara. Despre Protasov am spus ca nu va sta mai mult de un an la Steaua, pentru ca va fi luat de ucraineni. Exista si varianta sa il dau eu afara daca nu facea performanta. Desi lui Olaroiu i-am spus ca pana la vara sa nu isi gaseasca echipa, iata ca il voi lua mai devreme", a dezvaluit ieri finantatorul Stelei, Gigi Becali.

OLAROIU VINE LA BERLIN
Viitorul antrenor al Stelei, Cosmin Olaroiu, nu va insoti delegatia Stelei la Berlin, dar va fi prezent totusi pe "Olympiastadion", la confruntarea cu Hertha. "Olaroiu va veni la meciul Stelei din Germania, dar nu va calatori in avion cu noi. Ca sa vedeti ce caracter are, va veni cu alt avion. A spus ca asa e principial", a precizat Gigi Becali. Despre transferul lui Oprita, boss-ul din Ghencea a spus: "Daca nu se intelege cu Poli, eu i-am spus lui Daniel ca face parte din familia Stelei si ca ramane la noi la echipa". In afara de Cristocea, Becali a dezvaluit duminica seara ca va mai face doua achizitii foarte importante in aceasta iarna, fara sa dea insa vreun nume.

×
Subiecte în articol: sport