x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Ilie Balaci: Cea mai reuşită seară a Universităţii din ultimii 15 ani!

Ilie Balaci: Cea mai reuşită seară a Universităţii din ultimii 15 ani!

de Ovidiu Ciutescu    |    23 Mar 2009   •   00:00
Ilie Balaci: Cea mai reuşită seară a Universităţii din ultimii 15 ani!
Sursa foto: /gsp.ro

Victoria categorică obţinută de "juveţii" lui Nicolo Napoli în faţa campioanei en-titre a aprins imaginaţia oltenilor. Cele patru reuşite, precum şi jocul echipei, îi fac pe craioveni să viseze cu ochii deschişi măcar la participarea în Cupa UEFA. Minunea blondă a Olteniei, Ilie Balaci, nu se mai opreşte din aplauze la jocul lui Florin Costea et co.



La finele meciului Ilie Balaci a remarcat: "A fost cea mai reuşită seară a Universităţii din ultimii 15 ani. Nu am văzut Craiova jucând aşa în ultimii 15 ani. Obiectivul nostru este să jucăm fotbal şi să aducem suporterii la stadion. Nu scorul ne încântă, ci maniera cum a jucat echipa. Am făcut spectacol, am dat patru goluri şi am avut alte şapte ocazii. Ginerele meu, Eugen Trică, poate fi bucuros din două motive: a câştigat echipa la care a debutat, iar CFR-ul nu mai merge fără el".



Balaci este convins că duminică seara, pe "Ion Oblemenco", nicio echipă nu ar fi rezistat în faţa forcingului "leilor alb-albaştri":  "Am vrea ca echipa noastră să arate aşa mereu. Nu neapărat scorul ne entuziasmează, ci evoluţia fotbaliştilor. Se vede că lor le place să joace, se simt foarte bine în teren. Rezultatele vin ca urmare a jocului prestat. CFR a jucat prost, bine, nu e treaba mea, dar credeţi că altă echipă reuşea mai mult? Într-un fel, am răzbunat ocaziile de la Iaşi".

×
Subiecte în articol: sport