x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Încercări de încurajare

Încercări de încurajare

de Dragos Stoica    |    11 Mai 2010   •   00:00
Încercări de încurajare
Sursa foto: Gabriela Arsenie/Gazeta Sporturilor/Intact Images

La două zile după prima manşă a finalei Champions League, pierdută de Oltchim cu 21-28 în Danemarca, vâlcenii mai trag speranţe ca trofeul să rămână în România după finala care va avea loc sâmbătă, la Bucureşti, cu începere de la ora 20:45.



Vicepreşedintele Petre Berbecaru a spus ieri că rezultatul poate fi întors dacă faza de apărare va funcţiona perfect. "Ar fi de recuperat patru goluri pe repriză. Fetele şi-au revenit după primul meci, deja se antrenează la Bucureşti şi au încredere că pot reuşi să câştige trofeul pus în joc. Trebuie să demonstreze că puteau mai mult şi în Danemarca. Vom avea de partea noastră şi spectatorii, atmosfera va fi una fantastică şi cred că ne va ajuta mult. Îi rog pe spectatori să creadă în noi şi sunt sigur că fetele îşi vor da viaţa pe teren", a spus Petre Berbecaru.

La rândul său, Radu Voina spune că jucătoarele sale nu s-au resemnat: "Moralul fetelor este unul normal înaintea celei de-a doua reprize din finala Champions League. Văd că multă lume spune că a fost tragedia lumii înfrângerea de la Viborg. Tragedie este aceea de la Constanţa, unde a murit un om de 44 de ani, Zoran Kurtes. Aici este vorba despre un sport, azi câştigăm, mâine putem să pierdem", a spus tehnicianul.

×