x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport "Indirecta" de 200.000 $

"Indirecta" de 200.000 $

25 Mai 2005   •   00:00

Patronul Stelei, Gigi Becali, le-a promis pitestenilor o prima totala de 200.000 de dolari numai pentru a incurca pe Dinamo in meciul din ultima etapa.



  • de SORIN ANGHEL, ANDREI NICOLESCU

  • PERICOL. Autorul a 8 goluri in acest sezon, Gabriel Tanasa ar putea fi "nasul" lui Dinamo
    Speriat ca echipa sa ar putea face pasi gresiti in ultimele doua etape, Gigi Becali a inceput sa isi contreze rivalii de la Dinamo prin "indirecte".

    MARTURISIRE. "Le-am dat 50.000 de dolari ca sa scap de Rapid, le dau 200.000 de dolari ca sa scap si de Dinamo. Steaua va fi campioana dupa ce Dinamo se va impiedica la Pitesti. N-avea nici un rost sa premiez pe Craiova, ca acolo nu mai au echipa", a declarat Gigi Becali. Astfel, daca pitestenii scot doar un rezultat de egalitate cu Dinamo, fiecare dintre ei va incasa o prima incredibila de 15.000 de dolari, doar cu un pic mai putin fata de cat au incasat jucatorii stelisti pentru eliminarea Valenciei!

    AMETITI. Pentru multi dintre jucatorii lui Cartu, suma propusa este chiar mai mare decat valoarea contractului pe un an. "E un lucru bun, niste bani in plus ne vor motiva suplimentar. Sunt bineveniti banii de la Gigi Becali, sunt banii dansului si poate sa faca ce vrea cu ei. 15.000 de dolari sunt foarte multi, sunt convins ca orice jucator din lume ar vrea sa joace pe o astfel de prima", a declarat atacantul Ciprian Tanasa.

    ECHIPA E RUPTA
    Cea mai ingrata situatie o va avea antrenorul Sorin Cartu, care a fost convins in iarna sa semneze cu FC Arges, in dauna Universitatii Craiova, chiar de Gigi Netoiu.

    Vicepresedintele dinamovist asteapta acum un ajutor, dar situatia este departe de a fi simpla. Pitestenii sunt impartiti in doua: o jumatate tine cu Steaua si vrea sa umfle potul lui Becali, iar cealalta jumatate nu este decisa sa-si tradeze patronul, pe Netoiu.

    Multi jucatori au evitat sa se pronunte asupra posibilitatii incasarii "indirectei" de 15.000 de dolari, preferand sa astepte noi ordine in apropierea jocului.
    ×
    Subiecte în articol: sport