x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

17 Oct 2006   •   00:00
JIUL. Gheorghe Hagi si Gabi Balint au refuzat propunerea de a antrena gruparea din Petrosani. Potrivit unor surse din cadrul clubului Jiul, patronul Alin Simota i-ar fi propus lui Hagi preluarea echipei dupa ce Florin Marin a demisionat, insa "Regele" nu a acceptat. Simota s-a orientat apoi catre Balint, insa nici acesta n-a fost de acord. "Acum nu se pune problema. Mi-am luat o pauza pana in iarna si abia atunci voi prelua o echipa", a spus Balint, care a admis ca a primit o oferta de la Petrosani. In aceste conditii, postul de antrenor la Jiul ar putea fi ocupat de Aurel Sunda, care a declarat ieri ca ar fi dispus sa revina la gruparea petroseneana.

POLO. Premierul Calin Popescu Tariceanu a inmanat echipei nationale de polo masculin un cec de 300.000 lei pentru clasarea pe locul patru la Campionatul European din Serbia. "Vazand cum ati evoluat, mi-am imaginat ca veti ajunge in finala, dar oricum performanta este deosebita", le-a spus premierul sportivilor. Totodata, Tariceanu a promis reprezentantilor lotului national ca anul viitor vor fi construite noi bazine sportive.

CHELSEA. Portarul Petr Cech ar putea fi indisponibil pana la sfarsitul acestui sezon, din cauza accidentarii suferite in meciul cu Reading. Cech s-a ciocnit de fotbalistul echipei Reading, Stephen Hunt, dupa doar 20 de secunde de joc si a suferit o fractura la craniu. In noaptea de sambata spre duminica, portarul a fost internat in sectia de neurochirurgie a spitalului Radcliffe Infirmary din Oxford, unde a fost operat. Presa engleza noteaza ca reprezentantii clubului Chelsea s-au temut pentru viata fotbalistului ceh.

DECES. Fostul atacant Gheorghe Vaczi I a incetat din viata la Arad, in noaptea de duminica spre luni, la varsta de 84 de ani. Vaczi I s-a nascut la 4 august 1922, la Medias. A avut in palmares doua campionate si o Cupa a Romaniei. El a inregistrat 11 selectii in echipa nationala, pentru care a marcat 13 goluri si a jucat 194 de meciuri in prima divizie, inscriind de 125 de ori.

×
Subiecte în articol: sport