x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

28 Feb 2007   •   00:00
Carlos, in probe la Charlton
Fostul portar stelist Carlos Fernandes se afla de o saptamana in probe la Charlton Athletic, echipa de pe locul 18 din prima liga engleza. Titular in campionatul de rezerve, in meciul dintre echipele secunde ale lui Charlton si West Ham United, scor 1-1, Carlos incearca sa-i convinga pe englezi ca merita achizitionat. "Charlton a solicitat Stelei informatii despre situatia sa", a scris presa portugheza.

Catalina Ponor s-a mutat la antrenorul Stanei
Gimnasta Catalina Ponor s-a mutat de aproape doua luni la antrenorul Matei Stanei. "Nu a fost vorba de o cearta. A fost optiunea ei, acolo beneficiaza de un spatiu mai mare", a declarat mama sportivei. Catalina isi va relua pregatirea dupa ce se va vindeca de scarlatina.

POLI IASI. Atacantului Ionut Balba i-a fost retinut permisul de conducere pentru o perioada de trei luni, dupa ce a fost depistat cu o alcoolemie ridicata, la 13 februarie. "A fost testat cu fiola alcoolscop, care s-a inverzit. Din acest motiv i s-a ridicat pentru trei luni permisul de conducere si a fost amendat cu 351 de lei", a declarat inspectorul principal Cristian Mandru, purtatorul de cuvant al Serviciului Politiei Rutiere Iasi.

GLORIA. Gruparea bistriteana, care a urcat pe locul 5 in Liga 1, dupa victoria cu 2-0 din partida cu Pandurii, si-a exprimat intentia de a participa in Cupa UEFA Intertoto. "Jucatorii nostri sunt majoritatea tineri. Daca joaca bine si intra in atentia unui club din afara, mai ales daca avem sansa sa cadem cu echipe bune, am avea posibilitatea sa facem transferuri care sa ne asigure o parte din buget. Daca am cadea cu echipe din Italia, Spania sau Franta am avea numai de castigat, inclusiv din drepturi de televizare", a declarat directorul sportiv al gruparii ardelene, Ioan Horoba.

STEAUA. Atacantul Nicolae Dica, aflat in recuperare la Bologna, a declarat ieri ca Steaua nu se afla in criza, desi nu a marcat in primele trei meciuri oficiale ale anului. "Sevilla este o echipa foarte puternica, e dificil sa inscrii impotriva ei. Apoi, la Oradea, terenul a fost greu, am dat totusi doua goluri, dar nu ni s-au acordat. Nu cred ca Steaua e intr-o criza, obiectivul nostru este locul doi, suntem pe doi si abia s-a reluat campionatul", a spus Dica.

CFR CLUJ. Presedintele Iuliu Muresan a plecat ieri in Portugalia, unde va participa la sarbatorirea a 103 ani de la infiintarea Clubului Benfica Lisabona. "Voi lua masa de pranz cu presedintii cluburilor Estrela Amadora si Pacos Ferreira, dar si cu doctorul Lorenzo, director la Benfica", a spus Muresan.

×
Subiecte în articol: sport