x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

de Jurnalul National    |    29 Noi 2007   •   00:00

ITALIA. Observatorul pentru manifestaţii sportive din Italia a decis ca la derby-ul Siciliei, dintre Catania şi Palermo, programat duminică, suporterii oaspeţilor să nu aibă acces in tribunele stadionului Angelo Massimimo. Măsura este menită să preintămpine incidente de genul celor petrecute la 2 februarie 2007, cănd un poliţist de 38 de ani, Filippo Raciti, a fost ucis in urma ciocnirii dintre forţele de ordine şi fani. O măsură similară s-a luat şi in cazul meciului Siena - Lazio.

Â

COSR. Preşedintele COSR, Octavian Morariu, preşedintele ANS, Octavian Belu, şi Ion Ţiriac , iniţiatorul proiectului, au pus primele mistrii la fundaţia Casei Olimpice, edificiu care se va ridica lăngă Stadionul Arcul de Triumf din Complexul Sportiv Tineretului. Investiţia se ridică la aproximativ 1,5 milioane de euro şi va fi finalizată peste 12 luni. Clădirea va avea trei nivele şi va adăposti Casa Olimpică, Muzeul Sportului şi sediul Federaţiei Romăne de Rugby, care a concesionat terenul pe o perioadă de 49 de ani. "In maximum doi ani şi jumătate sper ca toate obiectivele pe care ni le-am propus să fie terminate, astfel incăt COSR să devină unul dintre comitetele olimpice cu cele mai insemnate patrimonii din lume", a declarat Octavian Morariu.

FRANŢA. Fundaşul echipei AJ Auxerre, Gabriel Tamaş, accidentat in timpul meciului de campionat cu Le Mans, scor 3-0, a efectuat un RMN care a arătat că nu a suferit nici o leziune musculară la coapsă. Internaţionalul romăn va fi totuşi nevoit să facă o pauză de căteva zile şi ar putea rata partida din deplasare cu Metz, programată sămbătă.

CFR CLUJ. Preşedintele Iuliu Mureşan a declarat că deţine informaţii potrivit cărora, la meciul de duminică, impotriva rivalilor de la "U" Cluj, suporterii oaspeţilor vor să intre cu benzină in stadion, pentru a da foc tribunei. "Sper ca Jandarmeria să-i controleze, deşi am văzut ce controale fac ei. La Steaua - Dinamo s-a intrat cu tone de materiale inflamabile", a spus Mureşan. Clubul Universitatea a primit 600 de bilete pentru fani, la un preţ dublu decăt cel practicat in mod normal.

×
Subiecte în articol: sport