x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

de Jurnalul National    |    05 Dec 2007   •   00:00

PARIURI. Diţă Gilbert Adrian, din Slatina, a obţinut la sfărşitul săptămănii trecute cea mai mare sumă căştigată pănă acum pe piaţa impozitabilă din Romănia, 2,86 miliarde de lei vechi. Acesta a pariat in total 20 de milioane de lei vechi la o agenţie, Astra Sport Bets, pe zece bilete identice, cu căte şase meciuri din Serie A: Roma - Udinese 1, Siena - Lazio X, Parma - Empoli 1, Cagliari - Livorno X, Atalanta - Napoli 1 şi Catania - Palermo 1. Impozitul pentru acest căştig a fost de 70 de milioane de lei vechi.

BALONUL DE AUR. Fostul internaţional argentinian Diego Armando Maradona crede că brazilianul Kaka nu merita să căştige Balonul de Aur in 2007, Wayne Rooney, Ronaldinho şi Lionel Messi fiind jucători cu evoluţii mai bune decăt mijlocaşul lui AC Milan. "Rooney, Ronaldinho şi Messi ar fi fost invingătorii merituoşi. A fost o decizie grea, dar Kaka nu se separă cu prea multe de ceilalţi jucători", a spus Maradona. După votul unui juriu format din jurnalişti din 96 de ţări, Messi a ocupat poziţia a treia in clasamentul Balonului de Aur, Ronaldinho a fost al 12-lea, in timp ce englezul Wayne Rooney s-a clasat al 26-lea.

EURO 2008. UEFA a anunţat ieri că cele 16 asociaţii naţionale calificate la CE 2008 sunt obligate să trimită pănă la 28 mai 2008 listele cu loturile definitive pentru turneul final. Acestea vor cuprinde căte 23 de jucători, din care trei vor fi portari. Cluburile sunt obligate să pună jucătorii la dispoziţia echipelor naţionale, calificate cel mai tărziu la 24 mai 2008. Fiecare asociaţie naţională calificată va suporta toate cheltuielile de cazare şi masă pe durata turneului final, o echipă fiind obligată să sosească in ţara unde va evolua cu minimum cinci zile inaintea primului meci pe care il va disputa.

×
Subiecte în articol: sport