x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

de Jurnalul National    |    08 Dec 2007   •   00:00

RAPID. Mijlocaşul echipei giuleştene Costin Lazăr este sigur de victoria echipei sale măine, in faţa Daciei Mioveni: "Infrăngerea cu UTA a fost un accident. Rapid a ştiut intotdeauna să joace impotriva echipelor mici, aşa că nu ne vom impiedica de Mioveni". Tehnicianul Daciei, Sorin Cărţu, a replicat: "Avem un moral bun şi sper să obţinem un rezultat pozitiv".

Â

UNIREA URZICENI. Conform agenţiei "Calciomercato", atacantul ialomiţenilor Bogdan Stancu, in vărstă de 20 de ani, este monitorizat de Chelsea Londra, Fiorentina şi Atletico Madrid, sursa amintită susţinănd că internaţionalul de tineret poate fi achiziţionat in schimbul a 2-3 milioane de euro. Momentan, Bogdan Stancu este accidentat şi are piciorul in ghips, ratănd finalul sezonului.

Â

RUGBY. Astăzi, de la ora 13:00, pe Stadionul "Arcul de Triumf", selecţionata Bucureştiului intălneşte, in cadrul "Challenge Cup", formaţia franceză Montauban, la care este anunţat titular şi internaţionalul romăn Bogdan Bălan. "Din păcate, noi vom folosi doar jucători autohtoni, in timp ce francezii au mulţi internaţionali, un neozeelandez, doi argentinieni, un scoţian, un irlandez, ce mai, sunt puternici", a declarat antrenorul Marin Moţ.

×
Subiecte în articol: sport