x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

de Jurnalul National    |    09 Dec 2007   •   00:00

CFR CLUJ - Amicale tari pentru ardeleni

Liderul Ligii I va juca in pauza competiţională de iarnă cu Dinamo Kiev şi cu Energie Cottbus, in cadrul turneelor pe care ardelenii le vor efectua in Turcia şi in Cipru. CFR Cluj va juca impotriva formaţiei germane Energie Cottbus, unde este legitimat Ovidiu Burcă, in cantonamentul din Turcia, programat intre 10 şi 24 ianuarie, in timp ce partida cu Dinamo Kiev va avea loc in Cipru, in intervalul 1-12 februarie.

UTA - FC VASLUI - Arădenii, egalaţi in final

FC Vaslui a scos un punct pe terenul lui UTA, elevii lui Dorinel Munteanu (foto) egalănd cu numai un minut inainte de sfărşitul partidei. Gazdele au deschis scorul in minutul 47, prin Bălţoi, care, după o cursă de 20 de metri, a inscris de la 14 metri, cu un şut plasat. In penultimul minut de joc, Buhăescu a restabilit egalitate, după o serie de gafe a defensivei arădene. "Centralul" Augustus Constantin a eliminat căte un jucător de la fiecare echipă, N. Varga (’90+2) şi Temwanjera (’69).

OLANDA - Lucian Sănmărtean s-a refăcut

Mijlocaşul romăn al lui FC Utrecht, Lucian Sănmărtean, şi-a reluat pregătirea alături de colegi, după o operaţie la abdomen, cauzată de uzura in timp a muşchilor pereţilor abdominali. In prezent, fotbalistul se antrenează deja cu mingea, directorul tehnic Piet Buter arătăndu-se impresionat de voinţa romănului. "L-am văzut făcănd deja lucruri frumoase cu mingea", a declarat oficialul.

RUGBY - Victorie pentru Bucureşti

Selecţionata Bucureştiului a invins, ieri, pe Stadionul Arcul de Triumf, cu scorul de 19-17 (16-7), echipa franceză Montauban, intr-o partidă din Challenge Cup. Pentru romăni au marcat Dimofte (1 eseu) şi Vlaicu (4 lovituri, o transformare). Selecţionata Bucureştiului a evoluat in următoarea formulă de start: Vlaicu - Bigiu, Dascălu, Gal, Ciuntu - Dimofte, Căplescu - Merşoiu (căpitan), Rus, Burcea - Coste, Poparlan - Basalău, Zebega, Nere.

FRF - Proiect pentru o poliţie antihuligani

Preşedintele FRF, Mircea Sandu, a prezentat, vineri, la intălnirea Comisiei Naţionale de Acţiune Impotriva Violenţei in Sport, ce a avut loc la sediul ANS, o propunere privind crearea unei poliţii europene pentru sport, proiect iniţiat de Uniunea Europeană. Această intenţie a rezultat in urma unei intălniri dintre comisarul european Franco Fratini şi preşedintele FIFA, Joseph Blatter, in incercarea de a crea un cadru european comun pentru combaterea şi pedepsirea huliganismului in sport.

Â

GERMANIA - Gol pentru Reghecampf

Fundaşul Laurenţiu Reghecampf a marcat un gol in meciul pe care formaţia sa, Alemannia Aachen, l-a terminat la egalitate, scor 2-2, pe teren propriu, cu echipa FC St. Pauli, in etapa a XVI-a a ligii secunde din Germania. Integralist, fostul fundaş al Stelei a marcat in minutul 51, din penalty, golul egalizator al echipei sale, după ce FC St. Pauli preluase conducerea din minutul 15, prin Meggle.

Dinamo - Buzau - Căinii s-au chinuit in ceaţă

După egalul reuşit in faţa Stelei etapa trecută, buzoienii au venit cu intenţia declarată de a-i incurca şi pe "căini", la o eventuală victorie fiindu-le promişi căte 3.000 de euro. Chiar dacă s-a jucat pe o ceaţă deasă, Dinamo a invins, chinuit totuşi, cu 2-0, goluri Florin Bratu (’68) şi Dănciulescu (’75), ultimul introdus inspirat de antrenorul Cornel Ţălnar. Prin reuşita de aseară, "Danciugol" a ajuns la 100 de goluri inscrie pentru Dinamo.

×
Subiecte în articol: sport