x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

de Jurnalul National    |    11 Dec 2007   •   00:00

Â

SCHI. Romănia va găzdui ediţia din 2013 a Festivalului Olimpic al Tineretului European. Intrecerile vor avea loc in staţiunile Sinaia, Buşteni, Azuga, Predeal, Bran, Răşnov şi in municipiul Braşov. Costurile de organizare se ridică la 2,5 milioane de euro, iar cele pentru asigurarea infrastructurii pot depăşi 200 de milioane de euro.

Â

OŢELUL. După ce vineri a spus că va demisiona in proporţie de 99,9 la sută, tehnicianul Petre Grigoraş a anunţat ieri că va rămăne in postul de antrenor principal al grupării gălăţene. "A fost ceva spus la cald, după frustrarea acumulată la meciul de cupă cu FC Braşov. Nu am discutat incă absolut nimic cu preşedintele. Mai e o etapă, sper să o căştigăm şi lucrurile să decurgă mai departe aşa cum cred că işi doreşte toată lumea, adică să rămăn la Oţelul", a spus tehnicianul. Şi mijlocaşul Janos Szekely a declarat că Grigoraş nu va pleca de la conducerea tehnică a echipei. "Tot timpul am fost uniţi. Aşa vom rămăne şi in continuare, vă garantez că Grigoraş nu va pleca", a precizat Szekely.

Â

CM CLUBURI. Urawa Red Diamonds (Japonia) a invins cu

3-1 formaţia iraniană Sepahan şi s-a calificat in semifinalele Campionatului Mondial al cluburilor, unde va inălni joi pe AC Milan. Golurile invingătorilor au fost marcate de Nagai (’32), Washington (’54) şi Aghily (’70-autogol), in timp ce pentru invinşi a inscris Karimi (’80). In cealaltă semifinală, care se va disputa măine, vor juca Etoile du Sahel (Tunisia) şi Boca Juniors (Argentina).

Â

GLORIA BUZaU. Constantin Bucur a dezminţit ieri informaţiile conform cărora ar urma să plece de la formaţia antrenată de Ştefan Stoica. "Buzoienii să stea liniştiţi şi să nu mai creadă in fel de fel de zvonuri. Nu vănd nici o acţiune, dimpotrivă, m-am ambiţionat foarte tare, o să vedeţi ce echipă o să fac eu la Buzău intr-un an, doi", a spus Bucur.

×
Subiecte în articol: sport