x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

de Jurnalul National    |    13 Dec 2007   •   00:00

BASCHET. Formaţia masculină CSU Asesoft Ploieşti a invins in deplasare, scor 95-81, echipa olandeză Hanzevast Capitals, in cadrul Grupei C a "Uleb Cup". Principalii marcatori ai ploieştenilor au fost Cepulis, 21 puncte, Alexander, 14 puncte, Elliot, 13 puncte şi Gaidamavicius, 12 puncte. In etapa a 7-a, Asesoft va intălni la data de 18 decembrie, pe teren propriu, gruparea belgiană Spirou Charleroi.

Â

CM CLUBURI. Echipa argentiniană Boca Juniors s-a calificat in finala Campionatului Mondial al Cluburilor, după ce a invins cu 1-0 formaţia tunisiană Etoile du Sahel. Unicul gol a fost marcat in minutul ’47 de Cardozo. Boca va intălni in ultimul act al competiţiei invingătoarea din partida Urawa Red Diamonds - AC Milan, care se va juca astăzi.

JIUL. Fundaşul echipei petroşenene, Mihai Pintilii, ar putea ajunge la campioana Moldovei, Şerif Tiraspol, după ce s-a mai aflat in atenţia Stelei. "Negocierile incep de la suma de 500.000 de euro, acest lucru fiind valabil şi pentru Dinamo, care s-a interesat de jucător. Şerif Tiraspol este doar una dintre echipele din străinătate care il caută, mai există şi altele", a declarat managerul general al divizionarei secunde, Ioan Sdrobiş.

GIMNASTICa. Tripla campioană olimpică de la Atena 2004, Cătălina Ponor (foto), şi-a anunţat retragerea din activitate. "Am anunţat federaţia despre decizia mea. Este vorba de motive medicale şi nu vreau să imi asum nici un risc. Acum nu mă găndesc decăt la studii", a declarat gimnasta.

HOCHEI. Ieri, in cadrul CM Under 20, Divizia 2A, care se desfăşoară in Italia, reprezentativa Romăniei a pierdut, scor 4-5, in faţa Belgiei, după executarea şuturilor de penalitate. La finalul timpului regulamentar scorul era egal, 4-4, după ce Romănia a condus cu 3-1. Golurile "tricolorilor" au fost realizate de Burdian, Biro, Lusuceac şi Imre. In primele două meciuri, Romănia a invins cu 6-4 Islanda şi a cedat la scor, 0-6, in faţa Japoniei.

×
Subiecte în articol: sport