x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

de Jurnalul National    |    14 Dec 2007   •   00:00

LIGA 1. Astăzi, de la ora 13:00, in direct la Telesport, Gloria Buzău va intălni pe teren propriu Ceahlăul Piatra-Neamţ, in primul meci al etapei a 19-a, ultima din acest an. Partida va fi arbitrată de Sorin Corpodean, ajutat la linii de Adrian Vidan şi Sebastian Gheorghe. "Pentru noi nu există decăt varianta victoriei", a declarat antrenorul buzoienilor, Ştefan Stoica. La răndul său, tehnicianul nemţenilor, Viorel Hizo, a precizat: "Vrem să recuperăm cel puţin un punct după eşecul cu Steaua".

CM CLUBURI. AC Milan şi Boca Juniors vor disputa duminică finala Campionatului Mondial al cluburilor. Ieri, italienii au invins cu scorul de 1-0 formaţia japoneză Urawa Red Diamond, prin reuşita din minutul 68 a lui Clarence Seedorf. In finala mică se vor intălni Urawa şi tunisienii de la Etoile du Sahel.

CM HANDBAL. Reprezentativa Germaniei s-a calificat in semifinalele Campionatului Mondial de handbal feminin, după ce a invins naţionala Angolei, scor

36-33. Aseară, după inchiderea ediţiei, Romănia a intălnit ţara gazdă, Franţa, pentru un loc in primele patru echipe ale lumii. Tot ieri s-au disputat şi celelalte două partide din "sferturi", Norvegia - Coreea de Sud şi Rusia - Ungaria.

"U" CLUJ. Comisia de Disciplină a FRF l-a suspendat pentru şase etape pe jucătorul Universităţii Cluj, Mugur Bolohan, eliminat in meciul din Cupa Romăniei cu Pandurii Tg. Jiu. In acelaşi timp, jucătorul, care a adus injurii arbitrului asistent, a primit şi o amendă de 6.000 RON. Bolohan se află pe lista de disponibilizaţi ai grupării clujene, aproape sigur urmănd a părăsi din iarnă pe "U".

×
Subiecte în articol: sport