x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

de Jurnalul National    |    20 Ian 2008   •   00:00

OŢELUL - Victorie cu FC Köln

În al doilea meci de pregătire din cadrul turneului pe care îl efectuează în Turcia, Oţelul Galaţi a învins, scor 1-0, formaţia germană de ligă secundă FC Köln, golul fiind reuşit de Emil Jula (’68). La echipa pregătită de Petre Grigoraş a evoluat titular şi Janos Szekely, jucător curtat insistent de Rapid şi de un club important din Rusia.

 

STRANIERI - Sepsi, lăudat de Camacho

Recent transferat la Benfica Lisabona, internaţionalul de tineret Laszlo Sepsi a fost lăudat de antrenorul Jose Antonio Camacho, care a adăugat însă că momentan nu are asigurat postul de titular. “Este un jucător valoros, tânăr, de viitor. Totuşi, deocamdată nu îl poate înlocui pe Leo pe partea stângă, acesta fiind titular indiscutabil. Dar aveam nevoie de concurenţă”, a declarat tehnicianul spaniol pentru cotidianul Noticias.

 

“U” CRAIOVA - Suporterii, anti Mititelu

După ce Gică Popescu a declarat că ar fi dispus să cumpere gruparea din Bănie, suporterii “alb-albaştrilor” s-au revoltat împotriva actualului patron, Adrian Mititelu. Fanii au împânzit principalele cartiere cu mesaje şi fluturaşi în care se cere plecarea lui Mititelu. Mai mult, un tramvai a traversat de câteva ori oraşul cu inscripţia “Mititelu, pleacă!”. Patronul a ripostat: “Nu mă sperie ce au făcut, aceştia nu sunt suporterii Universităţii Craiova, ci doar nişte pierde-vară. Nu merită luaţi în seamă”.

 

HANDBAL - Băieţii, aproape de play-off

Băieţii antrenaţi de Aihan Omer întâlnesc astăzi (ora 11:00, în direct la Sport.ro) la Oradea reprezentativa Letoniei, în ultimul meci din grupa a 3-a preliminară a CM din 2009. Învingătoare în tur cu 37-30, România conduce în clasament cu două puncte avans în faţa Letoniei şi este ca şi calificată pentru meciurile de baraj, care se vor disputa la 7/8 iunie şi 14/15 iunie. Tragerea la sorţi va avea loc la 27 ianuarie la Lillehammer (Norvegia).

 

TENIS - Roger Federer, victorie cu emoţii

Principalul favorit al Australian Open, elveţianul Roger Federer, a fost aproape de o eliminare prematură, reuşind să se impună cu dificultate în faţa sârbului Janko Tipsarevici. La capătul unui meci spectaculos, numărul unu mondial a câştigat în cinci seturi, 6-7, 7-6, 5-7, 6-1, 10-8, după aproape patru ore şi jumătate. În turul 4, Federer îl va întâlni pe Tomas Berdych, care l-a intrecut in runda precedenta pe argentinianul Juan Monaco.

 

BIATLON - Tofalvi, în elita mondială

Eva Tofalvi a ocupat locul opt în proba de 10 km pursuit din cadrul etapei de Cupă Mondială de la Antholz-Anterselva (Italia), acesta fiind cel mai bun rezultat individual obţinut în ultimii ani de un biatlonist român. Plecată în cursă de pe locul 26, Tofalvi a tras fără greşeală în poligon, ceea ce i-a permis să depăşească sportive mai bine cotate decât ea. Graţie punctelor acumulate, românca a urcat nouă locuri în Cupa Mondială, până pe poziţia a 40-a.

×
Subiecte în articol: sport