x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

de Jurnalul National    |    21 Ian 2008   •   00:00

RUGBY. Selecţionata Bucureştiului şi-a încheiat parcursul din această ediţie a Challenge Cup cu un eşec, 0-46, în deplasare, &

RUGBY. Selecţionata Bucureştiului şi-a încheiat parcursul din această ediţie a Challenge Cup cu un eşec, 0-46, în deplasare, în faţa formaţiei engleze Worcester. “Englezii ne-au dominat în grămadă şi în tuşă, ne-au surprins cu un joc în viteză, căruia nu i-am găsit replica. Totuşi, consider scorul exegerat”, a declarat antrenorul “stejarilor”, Marin Moţ. Grupa a fost câştigată de Worcester, cu 29 de puncte, urmată de Montauban, 16 puncte, Selecţionata Bucureştiului, 10 puncte, şi Parma, 3 puncte.

 

“U” CLUJ. Fostul jucător al Rapidului, Zeno Bundea va semna pentru “şepcile roşii”, după ce, iniţial, nu a ajuns la un acord cu Ceahlăul Piatra Neamţ. “M-am înţeles cu Universitatea până la vară. M-am uitat peste clasament şi cred că avem şanse de a evita retrogradarea”, a declarat Bundea. Mijlocaşul în vârstă de 30 de ani a evoluat ultima oară la formaţia israeliană Maccabi Netanya.

 

“U” CRAIOVA. Gruparea din Bănie va evolau în sezonul de primăvară la Caracal, întrucât stadionul “Ion Oblemenco” se află în plină modernizare. Surpriza o reprezintă faptul că municipalitatea din Caracal doreşte să instaleze nocturnă la stadion. “Suntem în discuţii cu o firmă din Olanda, dacă nu vom închiria o nocturnă mobilă, cel puţin pentru meciurile cu Steaua şi Rapid”, au confirmat oficialii olteni. (Mario Morcov)

×
Subiecte în articol: sport