x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

de Jurnalul National    |    23 Ian 2008   •   00:00

23 ianuarie 2008:Internaţionalul de tineret al lui Nantes, Claudiu Keşeru, a fost împrumutat pentru şase luni unei alte formaţii din eşalonul secund, Libourne Saint-Seurin.

STRANIERI. Internaţionalul de tineret al lui Nantes, Claudiu Keşeru, a fost împrumutat pentru şase luni unei alte formaţii din eşalonul secund, Libourne Saint-Seurin. Dorit insistent de Dinamo în această perioadă, Keşeru a refuzat oferta “câinilor”, preferând să-şi prelungească înţelegerea cu Nantes până în anul 2011.

 

“U” CLUJ. Fostul golgeter al Stelei, Claudiu Răducanu, urmează să semneze un contract până la finele sezonului cu ultima clasată din Liga1. “Voi semna până în vară, momentan m-am înţeles doar verbal cu preşedintele Toni Doboş”, a declarat atacantul. Acesta este liber de contract, ultima oară evoluând la echipa cipriotă Nea Salamina.

 

UEFA. În urma unei întâlniri desfăşurată la Nyon, UEFA va plăti 43,5 milioane de euro clu­bu­rilor ai căror jucători vor participa la turneul final al CE din Austria şi Elveţia. În acelaşi timp, conform unui acord încheiat cu FIFA, forul mondial va achita 110 milioane de dolari către cluburile care vor avea reprezentanţi la următoarele ediţii ale CM din 2010 şi 2014.

 

POLI TIMIŞOARA. Prima­rul Gheorghe Ciuhandru a anun­ţat ieri că asocierea cu Poli este blocată pe moment, întrucât gruparea prezidată de Marian Iancu nu a prezentat situaţia economică. Municipalitatea urma să contribuie cu 2,5 milioane de euro.

×
Subiecte în articol: sport