x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

de Jurnalul National    |    24 Ian 2008   •   00:00
Info
Sursa foto: Gazeta Sporturilor/

24 ianuarie 2008: Semifinalistul tur­ne­u­lui Australian Open, Jo-Willfried Tsonga, va fi selecţionat în echipa de Cupa Davis a Franţei, în vede­rea partidei cu România din pri­mul tur al Cupei Mondiale.

TENIS. Semifinalistul tur­ne­u­lui Australian Open, Jo-Willfried Tsonga, va fi selecţionat în echipa de Cupa Davis a Franţei, în vede­rea partidei cu România din pri­mul tur al Cupei Mondiale. Meciul se va desfăşura la Sibiu în perioada 8-10 februarie. În penultimul act de la Melbourne, primul tur­neu de Grand Slam al anului, Tson­ga, numărul 38 mondial, îl va întâlni pe spaniolul Rafael Nadal, în timp ce principalul favorit, elve­ţi­anul Roger Federer, va juca în com­pania sârbului Novak Djokovici.

“U” CRAIOVA. Gruparea din bănie a plecat ieri într-un sta­giu de pregătire în Turcia, însă fără una dintre vedete, Julius Wobay. Atacantul din Sierra Le­o­ne a ră­mas la Bucureşti, întrucât nu a pri­mit viză. “Suntem amânaţi de pe o zi pe alta şi nu înţeleg de ce. El are viză permanentă de Ci­pru, pentru că a evo­luat acolo 17 ani. Ne-au spus că situaţia se va rezolva în cel mai scurt timp”, a de­cla­rat directorul executiv ad­junct al oltenilor, Vicenţiu Neagoe.

 

FUTSAL. În cadrul unui tur­neu amical care se desfăşoară în Sala Sporturilor din Buzău, echipa naţională a României a pierdut, scor 3-5, în faţa Greciei. Golurile “tricolorilor” au fost reuşite de Csoma, Mihaly şi Molomfălean. Într-un alt joc, vicecampioana europeană, Italia, a trecut cu 6-0 de Turcia. Aseară România a întâlnit Italia, iar Grecia a jucat în compania Turciei.

 

DINAMO. Preşedintele exe­cutiv al “câinilor”, Cristi Borcea, s-a arătat nemulţumit de evoluţia echi­pei după al doilea eşec suferit în Cipru, 0-2 cu Mlada Boleslav (foto). Oficialul campioanei s-a agitat pe întreaga durată a partidei, iar la final a declarat: “Sunt supărat, eşecurile dor, dar sper să ne revenim cât mai repede”. As­tăzi, Dinamo va întâlni pe FC Gy­en­gnam, locul 4 în Coreea de Sud.

×
Subiecte în articol: sport