x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

de Jurnalul National    |    25 Ian 2008   •   00:00

25 ianuarie 2008: Fostul an­tre­nor al naţionalei Spaniei, Javier Clemente, este noul se­lec­ţi­o­ner al Iranului, semnând ieri un contract pe trei ani cu federaţia de la Teheran.

UNIREA URZICENI. Co­mi­sia de Apel a FRF a respins apelul preşedintelui Unirii Urziceni, Mi­hai Stoica, după ce acesta a solicitat anularea suspendării pentru patru luni şi penalitatea de 5.000 RON, în urma incidentelor provocate la partida cu Dinamo. Ofici­a­lul ialomiţenilor, care miercuri a fost audiat şi de DNA în privinţa transferurilor lui Arhire şi Cernat, urmează să plece zilele acestea în Argentina, unde va urmări mai mulţi fotbalişti în vederea unor eventuale transferuri la gruparea care ocupă locul 3 în Liga1. Co­mi­sia a considerat ca nefondat apelul depus de Mihai Stoica, menţinând astfel decizia Comisiei de Discipli­nă luată la 28 noiembrie 2007. În timpul partidei din campionat cu Dinamo, din etapa a 13-a aLigii I,scor 0-0, preşedintele Unirii a fost trimis în tribună în urma pr­o­tes­te­lor vehemente la adresa arbitrilor.

  

STRANIERI. Atacantul echi­pei VfB Stuttgart, Ciprian Marica, a marcat un gol pentru echipa cam­­pioană a Germaniei, în partida câştigată, scor 3-1, în faţa for­ma­ţi­ei Mainz. Internaţionalul român a fost titular şi a marcat în minutul 72. Alţi doi “tricolori”, Tamaş şi Da­niel Niculae, au pus umărul la remiza lui Auxerre cu Caen, 0-0, fostul rapidist fiind desemnat ju­că­torul meciului de către “L’Euipe”.

  

ANTRENORI. Fostul an­tre­nor al naţionalei Spaniei, Javier Clemente (foto), este noul se­lec­ţi­o­ner al Iranului, semnând ieri un contract pe trei ani cu federaţia de la Teheran. Tehnicianul, în vârstă de 57 de ani, va avea un salariu lu­nar de 30.000 de euro, iar ca obiectiv calificarea la CM din 2010, dintr-o grupă cu Emiratele Arabe, Kuweit şi Siria.

  

STATISTICĂ Foştii internaţionali români Dudu Georgescu şi Gheorghe Hagi se află pe lo­cu­ri­le 111, respectiv 182 în clasamentul celor mai buni marcatori din istorie. Fostul atacant dinamovist a reuşit 252 de goluri în 370 de partide, în perioada 1970-1982, în timp ce fosta glorie a Stelei figurează cu 277 de reuşite din 485 de meciuri, disputate în perioada 1982-2001.

×
Subiecte în articol: sport