x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

de Jurnalul National    |    26 Ian 2008   •   00:00
Info

26 ianuarie 2008:Internaţionalul român al Fiorentinei Adrian Mutu a evoluat în prima repriză a partidei din deplasare cu Lazio Roma, scor 1-2, meci contând pentru sferturile de finală ale Cupei Italiei.

CFR CLUJ. Conducerea ardelenilor l-a prezentat oficial pe atacantul argentinian Sixto Peralta, considerat cel mai titrat jucător al grupării din Gruia, după ce a trecut pe la echipe precum Inter Milano, Torino sau Ipswich Town. “Mi-am cunoscut colegii în Antalya şi sunt foarte mulţumit de ce am găsit aici. Liga Campionilor este un vis al meu şi sper să mi se împlinească”, a declarat Peralta. La rândul său, antrenorul Ioan Andone a precizat: “S-a văzut că are experienţă, deşi este puţin în urmă cu pregătirea”.

 

DINAMO. Preşedintele exe­cu­­tiv al “câinilor”, Cristi Borcea, l-a anunţat pe omologul său de la Poli Timişoara că nu îl mai doreşte pe Mansour, deşi senegalezul a semnat pe cinci ani cu gruparea campioană, astfel că timişorenii nu vor mai încasa suma de 500.000 de euro. Din aceşti bani, Dinamo l-a transferat definitiv pe macedoneanul Todorovski, achitând 200.000 de euro lui Sileks Kratovo, şi doreşte să-i aducă pe argentinianul Miranda, în prezent sub contract cu argentinienii de la Gimnasia Jujuy, care a fost dorit şi de Steaua, precum şi pe brazilianul Renatinho, de la FC Santos.

 

STRANIERI. Internaţionalul român al Fiorentinei Adrian Mutu (foto) a evoluat în prima repriză a partidei din deplasare cu Lazio Roma, scor 1-2, meci contând pentru sferturile de finală ale Cupei Italiei. Mutu a fost coautor la reuşita lui Pazzini, fiind notat de site-ul clubului doar cu 5,5: “A dat pasa de gol, dar a fost doar o scânteiere într-o seară lipsită de strălucire”.

 

FC BRAŞOV. Fostul rapidist Marius Măldărăşanu a debutat la noua sa echipă, FC Braşov, într-un meci amical disputat în Spania, unde divizionara secundă se află într-un stagiu de pregătire. Trupa lui Răzvan Lucescu a terminat la egalitate, 3-3, cu formaţia spaniolă Castellon, care activează în Segunda Division, golurile fiind realizate de Hadnagy (2) şi Dedu. Măldărăşanu a fost titular şi a evoluat pe întreaga durată a partidei.

×
Subiecte în articol: sport