x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

de Jurnalul National    |    27 Ian 2008   •   00:00

Atacantul stelist Victoraş Iacob va semna mâine un contract pe doi ani şi jumătate cu gruparea germană de ligă secundă Kaisers­lautern.

STEAUA: Iacob a semnat cu Kaiserslautern

Atacantul stelist Victoraş Iacob va semna mâine un contract pe doi ani şi jumătate cu gruparea germană de ligă secundă Kaisers­lautern. “Sunt bucuros că am câştigat un fotbalist atât de bun. Cu înălţimea sa de 1,91 metri, el este exact tipul de jucător de care aveam nevoie”, a declarat tehnicianul Kjetil Rekdal. Iacob, în vârstă de 28 de ani, a jucat 164 de me­ciuri în Liga I, înscriind 44 de goluri.

 

ITALIA:Mutu, nominalizat la Oscaruri

Atacantul Fiorentinei, Adrian Mutu (foto), a fost nominalizat la Oscarurile fotbalului italian, la secţiunea cel mai bun jucător străin, trofeu acordat de Asociaţia Fotbaliştilor din Italia. La aceeaşi categorie au mai fost nominalizaţi atacantul suedez Zlatan Ibrahimovici (Inter Milano) şi mijlocaşul brazilian Kaka (AC Milan). Pentru marele trofeu au fost nominalizaţi Ibrahimovici, Kaka şi Francesco Totti (AS Roma).

 

HOCHEI: Csikszereda este din nou lider

Steaua şi HC Csikszereda şi-au împărţit victoriile în meciurile disputate pe patinoarul Vakar Lajos din Miercurea-Ciuc, în etapa a treia a Superligii Naţionale de hochei pe gheaţă. Vineri, bucureştenii s-au impus cu 3-2 (1-0, 1-2, 1-0). Ieri, Csikszereda şi-a luat revanşa şi a trecut de Steaua cu 5-4 (1-2, 1-0, 3-2), revenind pe primul loc în clasamentul Superligii, cu un punct în faţa roş-albaştrilor.

 

 

HANDBAL FEMININ: Baraj cu Islanda pentru CE

Naţionala Ro­mâniei va întâlni reprezentativa Is­landei în barajul de calificare la turneul final al Campionatului European din Macedonia (2-14 decembrie). Meciul tur va avea loc la 31 mai sau 1 iunie, în Islanda, iar cel retur la 7 sau 8 iunie, în România. “E o tragere la sorţi bună. Nu cred că se pune problema să nu ne calificăm”, a declarat secretarul general al FRH, Mihai Marinescu.

 

FRANŢA: Claudiu Keşeru, gol la debut

Atacantul Claudiu Keşeru a marcat golul victoriei în primul meci jucat pentru noua sa formaţie, Libourne Saint-Seurin, care a învins cu 1-0 pe Chateauroux, în etapa a 22-a a ligii secunde din Franţa. Keşeru, împrumutat de FC Nantes până la finalul sezonului la Libourne, a fost titular şi a marcat în minutul 54. “Echipa a obţinut trei puncte importante şi sunt foarte bucuros că am marcat. Mă simt foarte bine aici”, a spus Keşeru.

 

POLO: O şansă în plus pentru JO

Federaţia Internaţională de Nataţie a suplimentat numărul echipelor ce se vor califica la JO în urma turneului de la Oradea, patru în loc de trei, deoarece în China nu va fi prezentă campioana Africii. La turneul de la Oradea vor participa 12 echipe, împărţite în două grupe: România, Rusia, Brazilia, Grecia, Kazakhstan şi Slovacia (grupa A), respectiv Mexic, Germania, Iran, Italia, Canada şi Macedonia (grupa B). Primele patru clasate se vor califica la JO.

×
Subiecte în articol: sport