x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

de Jurnalul National    |    28 Ian 2008   •   00:00

28 ianuarie 2008: Giulestenii au invins cu 4-2 echipa angoleza Primero Agos­to, intr-un meci amical disputat la Rio Maior.

RAPID. Giulestenii au invins cu 4-2 echipa angoleza Primero Agos­to, intr-un meci amical disputat la Rio Maior. Pentru Rapid au inscris de Buga (’15), Boya (’35), Di­ca (’48) si Despotovici (’53). Mir­cea Rednic a folosit in prima re­pri­za urmatoarea formula: Marinescu – Sapunaru, M. Constantin, Maf­tei, Stancu – Grigore – Dica, Grigorie, Cesinha – Buga, Boya. In re­pri­za a doua au mai jucat An­dra­de, Leonard, Bozovici, Lazar, Pan­cu, Herea, Burdujan si Despotovici.

 

DANEMARCA. George Florescu, mijlocasul echipei Torpedo Moscova, va evolua in urmatorii patru ani la gruparea daneza FC Midtjylland. Florescu, 23 de ani, a sustinut in aceasta saptamana pro­be de joc, iar miercuri a fost in­te­gralist in meciul amical pierdut cu scorul de 0-2 in fata for­ma­ti­ei germane SV Hamburg. George Florescu a fost achizitionat de FC Midtjylland, locul 4 in Danemarca, pentru a acoperi plecarea lui Si­mon Poulsen la AZ’67 Alkmaar.

 

BELGIA. Mijlocasul Alin Stoica, jucator liber dupa ce si-a reziliat acordul cu Gent, va evolua pana la finalul sezonului la FCV Dender EH. “Totul este aproape aranjat pentru un contract pe sase luni cu optiune de prelungire, in caz ca vom ramane in prima liga”, a spus secundul lui Dender, Patrick Asselman. In perioada de mercato, Alin Stoica a mai negociat cu Mouscron si Poli Timisoara.

×
Subiecte în articol: sport