x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

de Jurnalul National    |    31 Ian 2008   •   00:00

OŢELUL. Preşedintele Ma­rius Stan a declarat că este exclus ca mijlocaşul Janos Szekely să plece la altă echipă pentru 750.000 de euro, atât c&

OŢELUL. Preşedintele Ma­rius Stan a declarat că este exclus ca mijlocaşul Janos Szekely să plece la altă echipă pentru 750.000 de euro, atât cât a oferit Rapid, fiind convins că jucătorul nu are şanse să ajungă în Giuleşti. “Este folosit ca nadă în jocurile murdare pe care le fac. Nu are ce să spere vizavi de Rapid”, a spus Stan. Altfel, mijlocaşul argentinian Gabriel Vigliantti a semnat un contract pe şase luni cu Oţelul, cu opţiune de prelungire pe încă trei ani.

 

CEAHLĂUL. Mijlocaşul tunisian Haikel Gmandia a semnat un contract pe doi ani şi jumă­tate cu echipa din Piatra Neamţ, după ce a refuzat un transfer la Kaiserslautern. Ceahlăul este interesată şi de serviciile fun­da­şilor Stelian Stancu şi Sorin Rădoi, ambii de la Poli Timişoara. Surse din cadrul clubului spun că s-a obţinut şi acordul Stelei pentru transferul mijlocaşului Marius Croitoru, care ar urma să meargă şi el în Turcia.

 

ANGLIA. Aflat la Londra pe perioada pauzei din campionatul nord-american, David Beckham se antrenează îm­preună cu jucătorii lui Arsenal şi declară că este pregătit pentru selecţia cu numărul 100 în naţio­nala Angliei. Dacă va fi convocat de Fabio Capello pentru meciul cu Elveţia, din 16 februarie, Beckham ar putea deveni al cincilea fotbalist englez care ajunge la 100 de se­lecţii, după Peter Shilton, Bobby Moore, Bobby Charlton şi Billy Wright.

 

SPANIA. Jucătorii lui Real Madrid vor primi câte 780.000 de euro pentru câştigarea campiona­tului Spaniei şi a Ligii Campio­ni­lor. Suma a fost stabilită de comun acord de preşedintele Ramon Cal­deron, directorul sportiv Pedrag Mijatovic şi de cei patru căpitani ai echipei, Raul, Guti, Casillas şi Salgado.

×
Subiecte în articol: sport