x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

de Jurnalul National    |    01 Feb 2008   •   00:00

VOLEI. Echipele feminine Dinamo Bucureşti şi Ştiinţa Bacău s-au calificat în sferturile de finală ale Challenge Cup, după ce au câştigat ambele meciuri din optimi. Dinamo a dispus cu 3-0 şi 3-2 de Mogilev (Belarus), iar Ştiinţa a învins cu 3-0 şi 3-1 pe Maribor Branik (Slovenia). În sferturi Dinamo va întâlni pe Gunes Istanbul (Turcia), iar Ştiinţa pe învingătoarea din dubla Unic Piatra-Neamţ – Kazan (Rusia). La masculin, VCM Piatra-Neamţ a fost eliminată din Challenge Cup, după 0-3 şi 0-3 cu Pielavesi (Finlanda).

 

GERMANIA. Transferat în această iarnă de la Wolfsburg la Stuttgart, Sergiu Radu a disputat primul meci oficial pentru noua sa echipă, care a învins cu 3-2 formaţia secundă a lui Werder Bremen, în optimile Cupei Germaniei. El a fost introdus în teren în minutul 76, în locul celuilalt român de la Stuttgart, Ciprian Marica.

 

STATISTICĂ. Fostul stelist Dumitru Stângaciu (foto) ocupă locul 168 într-un clasament all-time al portarilor cu cea mai mare perioadă în care nu a primit gol. Între 20 iunie şi 16 septembrie 1993, el a reuşit să nu încaseze gol timp de 776 de minute. Silviu Lung (Steaua) şi Marin Andrei (Rapid) ocupă locul 224, cu câte 736 de minute fără gol primit.

 

POLO. România va face parte din grupa B a CE de la Malaga, alături de Serbia, Italia, Rusia, Germania şi Macedonia, s-a stabilit la tragerea la sorţi care a avut loc la Madrid. În grupa A vor juca Ungaria, Spania, Grecia, Croaţia, Slovacia şi Muntenegru. Competiţia va avea loc în perioada 4-13 iunie.

 

TENIS. La Budapesta, echipa feminină a României, alcătuită din Monica Niculescu şi Sorana Cristea, a învins cu 3-0 Polonia, în primul meci din grupa D a Zonei euro-africane a Fed Cup. Din grupă mai face parte Serbia, care le are în lot pe Ana Ivanovic şi pe Jelena Jankovici, locurile 2, respectiv 4 în clasamentul WTA. Ocupanta primului loc se va califica în play-off.

×
Subiecte în articol: sport