x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

de Jurnalul National    |    02 Feb 2008   •   00:00

AMICALE. Poli Ştiinţa Timişoara a fost învinsă cu scorul de 5-0 (3-0) de formaţia cehă Slovan Liberec, într-un meci amical disputat ieri, în Cipru, la Agia Napa. În Turcia, la Antalya, UTA Arad a pierdut primul meci amical susţinut în stagiul de pregătire din Turcia, 1-2 (0-1), în faţa echipei turce de ligă secundă Eşikeşirspor. Pentru arădeni a înscris Mircea Ilie, în minutul 77.

 

OLANDA. Selecţionerul adversarei noastre din grupa C de la Euro 2008, Olanda, Marco van Basten a convocat următorii 21 de jucători în vederea meciului amical cu Croaţia, de la Split, de la 6 februarie: van der Sar (Manchester United), Stekelenburg (Ajax) – portari; Bouma (Aston Villa), de Cler (Feyenoord), Heitinga (Ajax), Mathijsen (Hamburg), Melchiot (Wigan), Ooijer (Blackburn) – fundaşi; Afellay (PSV Eindhoven), van Bronckhorst, Landzaat (ambii de la Feyenoord), Engelaar (Twente Enschede), de Jong, van der Vaart (ambii de la Hamburg), Seedorf (AC Milan), Sneijder (Real Madrid), de Zeeuw (AZ Alkmaar) – mijlocaşi; Babel (Li­verpool), Huntelaar (Ajax), van Nistelrooy (Real Madrid), Vennegoor of Hesselink (Celtic).

 

BIATLON. Ştafeta masculină de tineret a României, alcătuită din Roland Gerbacea, Ştefan Gavrilă şi Remus Faur, a ocupat locul 4 în proba de 3x7,5 km la Campionatele Mondiale de la Ruhpolding (Germania), acesta fiind unul dintre cele mai bune rezultate obţinute de ţara noastră în ultimii ani la această disciplină. Cei trei au reuşit să întreacă, printre altele, puternica ştafetă a Rusiei, fiind depăşiţi doar de Germania, Norvegia şi Italia.

 

PREMIERE. Campionii olimpici Laura Badea, Ivan Patzaichin, Andreea Răducan, Elisabeta Lipă şi Gabi Szabo s-au transformat pentru o seară din premianţi în cei care acordă premii. În cadrul evenimentului Samsung Olympics 2008, care a avut loc la Palatul Bragadiru, aceştia au fost invitaţi să-i premieze pe partenerii HAT Group Co. România şi Samsung, acesta din urmă fiind, totodată, sponsor oficial al JO de la Beijing.

×
Subiecte în articol: sport