x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

03 Feb 2008   •   00:00

GERMANIA - Iacob a debutat la Kaiserslautern

Recent transferat de la Steaua, atacantul Victoraş Iacob a disputat primul joc oficial pentru FC Kaiserslautern, &ic

GERMANIA - Iacob a debutat la Kaiserslautern

Recent transferat de la Steaua, atacantul Victoraş Iacob a disputat primul joc oficial pentru FC Kaiserslautern, în deplasare, împotriva Borussiei Monchengladbach, meci din etapa a 18-a a ligii secunde. Partida s-a încheiat 1-1, Borussia rămânând lider, cu 37 de puncte, în timp ce Kaiserslautern se află pe locul 15, retrogradabil. Iacob a fost titular, a primit un cartonaş galben şi a fost înlocuit în minutul 73.

 

DECES - George N. Gherghe a trecut în nefiinţă

Fostul membu al Comisiei Centrale a Arbitrilor, George N. Gherghe (foto), a decedat ieri, la vârsta de 88 de ani, după ce în urmă cu o săptămână suferise un atac cerebral. Părintele arbitrajului românesc, care i-a descoperit, printre alţii, pe Nicolae Rainea, Ion Crăciunescu sau Adrian Porumboiu, va fi înmormântat, probabil, marţi. “Nu va mai exista nimeni ca el. Ceea ce a făcut el în arbitraj echivalează cu ceea ce a făcut Hagi în fotbalul românesc”, a declarat Ion Crăciunescu.

 

“U” CLUJ - Martin Tudor a depus memoriu

Portarul Martin Tudor a depus ieri un memoriu, prin care solicită să devină jucător liber de contract, deoarece nu i-a fost achitată întreaga primă de instalare. Transferat vara trecută de la CFR Cluj, pentru 100.000 de euro, Tudor a jucat doar zece

meciuri pentru “U”. El mai avea contract până în 2010, cu un salariu anual de 72.000 de euro.

 

DINAMO - Todorovski l-a convins pe Ţălnar

Antrenorul Cornel Ţălnar a declarat că fundaşul macedonean Blagoja Todorovski l-a convins în stagiul de pregătire din Cipru că merită să rămână la Dinamo. Presa macedoneană a dezvăluit că pentru transferul fotbalistului Dinamo a plătit 150.000 de euro clubului FC Sileks. Tehnicianul a declarat că urmăreşte pe DVD doi fundaşi de la FC Koper, Jan Pahor şi Aleksandr Rajcevic, ambii internaţionali sloveni.

 

DOPAJ - Romario ameninţă cu retragerea

Antrenorul-jucător al echipei braziliene Vasco da Gama, Romario a anunţat că se va retrage din activitatea de fotbalist la 30 martie, când îi expiră contractul, dacă nu-i va fi redusă suspendarea pentru dopaj. Fostul campion mondial din 1994, în vârstă de 42 de ani, fusese testat pozitiv cu finasteridă, produs folosit pentru împiedicarea căderii părului, la 28 octombrie, iar la 18 decembrie a fost suspendat de federaţia braziliană pe o perioadă de 120 de zile.

 

ÎNOT - Ionela Cozma, locul trei la Beijing

Românca Ionela Cozma a cucerit medalia de bronz în proba de 800 m liber din cadrul Openului Chinei, concurs găzduit de piscina olimpică “Water Cube” din Beijing. Ea a fost înregistrată cu timpul de 8 minute, 43 de secunde şi 96 de sutimi, victoria revenindu-i chinezoaicei You Meihong, în 8 minute 31 de secunde şi 18 sutimi. În cursa masculină de 400 m liber, Dragoş Coman a ocupat locul 4.

×
Subiecte în articol: sport