x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

de Jurnalul National    |    04 Feb 2008   •   00:00

 

NATAŢIE. În ultima zi a Cupei Campionilor la sărituri în apă, concurs care a avut loc la Stockholm, Constantin Popovici a ocupat locul al doilea în proba de platformă 10 metri. La feminin, Corina Popovici s-a clasat pe locul 4.

 

ATLETISM. Ionela Târlea a ocupat locul al treilea în proba de 400 de metri din cadrul reuniunii atletice în sală Sparkassen Cup, desfăşurată la Stuttgart, fiind cronometrată în 53 de secunde şi 82 de sutimi.

 

GERMANIA. În etapa a 18-a a Bundesligii, MSV Duisburg, cu românii Iulian Filipescu, Mihai Tararache şi debutantul Claudiu Niculescu printre titulari, a încheiat nedecis, 3-3, meciul de acasă cu Borussia Dortmund. Gazdele au deschis scorul prin Filipescu, l-au majorat prin Willi, după o pasă decisivă a lui Niculescu, iar Tararache a punctat pentru 3-1 din penalty. Niculescu a ratat o mare ocazie în prima repriză, a primit un cartonaş galben şi a fost înlocuit în minutul 76.

 

RUGBY. Echipa Ţării Galilor a furnizat surpriza primei etape din actuala ediţie a Turneului celor Şase Naţiuni, reuşind să învingă la Londra, cu scorul de 26-19, reprezentativa Angliei, vicecampioana mondială. Într-un alt joc, la Dublin, Irlanda a dispus de Italia cu 16-11.

ÎNOT. Dragoş Coman a ocupat locul al doilea în proba de 1.500 m liber din cadrul Openului Chinei, concurs care a avut loc la Beijing. El a fost înregistrat cu timpul de 15 minute, 35 de secunde şi 39 de sutimi. La 400 m liber, Ionela Cozma s-a clasat pe locul patru.

×
Subiecte în articol: sport