x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

de Jurnalul National    |    21 Feb 2008   •   00:00

DINAMO. Accidentat în turneul din Turcia, Nino Pekarici îşi va relua de astăzi pregătirea, deocamdată doar prin alergări uşoare. Ieri, fundaşul sârb şi-a scos faşa ghipsată care i-a protejat genunchiul drept şi s-a antrenat alături de celălalt accidentat, argentinianul Miranda, sub comanda preparatorului fizic Constantin Niculae. La şedinţa de pregătire de ieri, Mărgăritescu şi-a spart capul la un duel aerian, însă nu a fost vorba de ceva grav. Şi situaţia lui Torje, accidentat uşor la amicalul cu echipa de juniori, s-a rezolvat, mijlocaşul fiind apt în totalitate.

 

BOX. În perioada 25 februarie-1 martie, în localitatea Roseto Abruzzi, va avea loc primul turneu preolimpic de calificare la JO de la Beijing, la care vor participa şi nouă pugilişti români. Este vorba de Iulius Pokzo, Marius Niculescu, Vasile Sandu, Georgian Popescu, Ionuţ Gheorghe, Radu Zarif, Constantin Bejenaru, Adrian Ciobanu şi Răzvan Cojanu, antrenorul lotului fiind Valentin Vrânceanu.

Pentru a obţine biletul pentru Olimpiadă, boxerii români, în funcţie de categorii, trebuie să ajungă în finală sau să prindă cel puţin locul 3.

 

ARBITRI. Sindicatul Arbitrilor solicită FRF să asigure neutralitatea arbitrajelor în sezonul care va începe vineri, în acelaşi timp făcând apel la LPF şi la conducătorii cluburilor din Liga 1 să nu-i mai supună pe arbitri la presiuni. “În acest context al influenţelor ce ar putea conduce la o ierarhizare mincinoasă şi oneroasă la finalul campionatului, SAFR solicită FRF să asigure neutralitatea şi să cedeze Comisiei Centrale atributul delegării brigăzilor conform regulamentelor în vigoare”, se scrie în comunicatul remis de Sindicatul Arbitrilor.

×
Subiecte în articol: sport