x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

01 Mai 2008   •   00:00

BOX. Preşedintele Camerei Deputaţilor, Bogdan Olteanu,le-a conferit, ieri la Palatul Parlamentului, campionilor mondiali Adrian Diaconu şi Lucian Bute, medalia Camerei Deputaţilor, iar lui Ion Ionuţ i-a acordat placheta acestui for legislativ. Altfel, WBC va organiza la data de 3 iunie o licitaţie pentru următorul meci al lui Diaconu, campionul interimar la categoria semigrea, dacă actualul deţinător al titlului, americanul Chad Dawson, va refuza să-l întîlnească pe român.

MIOVENI. Directorul administrativ al clubului Dacia Mioveni, Oleg Iacomi, a lovit cu maşina un pieton aflat în staţia de autobuz în noaptea de marţi spre miercuri la intrarea în Piteşti, victima fiind transportată la spital cu leziuni la picioare. La verificarea cu etilotestul s-a stabilit că şoferul avea o alcoolemie de 0,76 miligrame/litru alcool pur în aerul expirat. Lui Iacomi i s-a întocmit dosar penal.

PORTUGALIA. Federaţia Portugheză de Fotbal a confirmat penalizarea de şase puncte dictată împotriva clubului Belenenses, care l-a folosit neregulamentar în campionat pe camerunezul Albert Meyong. Potrivit regulilor FIFA, un jucător poate fi legitimat la trei cluburi într-un sezon, dar nu are dreptul să evolueze decît la două. În cazul de faţă, Meyong apucase să joace pentru echipele spaniole Levante şi Albacete înainte de a ajunge la Belenenses.

×
Subiecte în articol: sport