x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

05 Mai 2008   •   00:00

5 mai 2008

LUPTE. Sportivii Petru Toarcă (categoria 55 kg) şi Rareş Chintoan (120 kg) s-au clasat pe locul al treilea la turneul preolimpic de lupte libere de la Varşovia, reuşind să obţină calificarea la Jocurile Olimpice de la Beijing. La stilul greco-romane, România are deja calificaţi trei sportivi: Virgil Munteanu (55 kg), Eusebiu Diaconu (60 kg) şi Ion Panait (66 kg).

 
BASCHET. Rapid Bucureşti a produs o mare surpriză în semifinalele CN masculin de baschet, reuşind să învingă cu scorul de 86-84 pe multipla campioană Asesoft Ploieşti, chiar pe terenul acesteia. În primul joc ploieştenii cîştigaseră cu 84-87, astfel că după două întîlniri scorul general este egal, 1-1. Următoarele partide se vor disputa la 7 şi 8 mai, la Bucureşti. În cealaltă semifinală, "U" Cluj a dispus cu 68-64, în deplasare, de CSU Sibiu şi conduce cu 1-0 la general. Semifinalele se joacă după sistemul "cel mai bun din cinci meciuri".

 
ANGLIA. Chelsea intenţionează să-l achiziţioneze pe argentinianul Lionel Messi de la FC Barcelona, pentru care este dispusă să plătească 101 milioane de euro. Suma ar reprezenta un nou record în materie de transferuri, care depăşeşte cu mult cele 75 de milioane pe care Real Madrid le-a plătit în 2001 pentru cumpărarea lui Zinedine Zidane de la Juventus.

×
Subiecte în articol: sport