x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

06 Mai 2008   •   00:00

Gabriel Tamaş are entorsă la gleznă

 

 

Accidentat sîmbătă,  în timpul meciului Auxerre – Valenciennes 2-0, Gabriel Tamaş (foto stînga) a efectuat ieri un RMN, care a relevat că a suferit o entorsă la glezna dreaptă, fără ca genunchiul să-i fie afectat. “Voi afla mai tîrziu cît timp voi fi indisponibil, dar sînt liniştit, deoarece genunchiul nu are nimic”, a declarat fundaşul român. Iniţial s-a crezut că accidentarea este mai gravă, ceea ce ar fi pus în pericol participarea sa la Euro.

 

 

 

 

Dumitru Dragomir e sigur: “Soarta titlului s-a decis”

 

 

“S-a decis soarta titlului. Sută la sută. Nu cred că e posibil să se mai întîmple ceva spectaculos în ultima etapă, chiar dacă şi la Cluj e mare rivalitate. Mă tem că Steaua nu-şi va reveni mult timp”, a declarat preşedintele LPF, Dumitru Dragomir, după Dinamo – Steaua 2-1.

 

 

 

 

CEAHLĂUL. Preşedintele onorific al Ceahlăului, Gheorghe Ştefan, a infirmat acuzaţiile potrivit cărora meciul cîştigat cu 2-1 de echipa sa în faţa lui Poli Timişoara ar fi fost aranjat. “Vă dau cuvîntul meu de onoare că n-a fost nici un meci strategic. Spre deosebire de alţii, eu am onoare şi am respectat «momentul zero», mai ales acum, cînd sînt în campanie electorală”, a spus Ştefan, care speră ca în ultima etapă Ceahlăul să cîştige la Craiova şi să scape de retrogradare.

 

 

SPANIA. Învingătoare cu 2-1, în deplasare, în faţa Osasunei Pamplona, Real Madrid şi-a asigurat al 31-lea titlu de campioană din istorie, cu trei etape înaintea încheierii Premierei Division. Acest succes, primul cu Bernd Schuster pe banca tehnică, a scos în stradă mii de suporteri, care au invadat centrul Madridului. Jucătorii (foto) şi-au făcut apariţia în jurul orei 3:00 dimineaţa, într-un autocar vopsit în culorile clubului.

 

 

 

GERMANIA. Bayern München a cîştigat pentru a 21-a oară campionatul Germaniei, în urma rezultatului de egalitate, 0-0, obţinut pe terenul lui Wolfsburg. Cu trei etape înaintea încheierii Bundesligii, bavarezii au 10 puncte avans faţă de următoarele clasate, Werder Bremen şi Schalke 0-4. Bayern a fost lider de-a lungul întregului campionat, performanţă pe care a mai realizat-o doar în 1972-1973 şi 1984-1985. După ce a mai cîştigat în acest an Cupa Germaniei şi Cupa Ligii, antrenorul Ottmar Hitzfeld îi va lăsa locul lui Jurgen Klinsmann.

 

 

 

TENIS. Ilie Năstase şi Andrei Pavel vor fi protagoniştii unui meci demonstrativ care se va disputa duminică, la ora 13:00, la Arenele BNR, înaintea finalei turneului challenger feminin Gaz de France Stars. Aflat la a doua ediţie, turneul este dotat cu premii de 50.000 de dolari. Principala favorită a fost desemnată jucătoarea cehă Petra Cetkovska (locul 91 WTA), în timp ce Sorana Cârstea (locul 92 WTA) va fi cap de serie numărul doi.

×
Subiecte în articol: sport