x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

09 Mai 2008   •   00:00

Căpitanul naţionalei de fotbal a României, Cristian Chivu, a suferit o nouă accidentare la umăr, în timpul meciului din semifinalele Cupei Italiei, dintre Lazio Roma şi Inter Milano, fiind înlocuit în minutul 77.

Chivu s-a accidentat din nou la umăr

 

 

Căpitanul naţionalei de fotbal a României, Cristian Chivu, a suferit o nouă accidentare la umăr, în timpul meciului din semifinalele Cupei Italiei, dintre Lazio Roma şi Inter Milano, fiind înlocuit în minutul 77. “A ieşit de pe teren ţinîndu-se de umăr şi a făcut un gest care părea să spună că sezonul s-a încheiat pentru el”, a notat cotidianul La Repubblica. Inter, echipa lui Chivu, a cîştigat meciul cu 2-0 şi s-a calificat în finală.

 

 

 

Adrian Mutu ar putea merge în stagiul din Turcia

 

 

FRF a cerut clubului Fiorentina să-i permită lui Adrian Mutu să participe la stagiul de pregătire al echipei naţionale de la Belek (12-19 mai). Suspendat pentru cartonaşul roşu primit în meciul cu Cagliari, românul nu are drept de joc în ultimele două etape din Serie A.

 

 

CEAHLĂUL. Portarul Cătălin Mulţescu a anunţat că se retrage din fotbal, după ce a fost acuzat de conducerea clubului că nu şi-a apărat corect şansele la meciul cu Universitatea Craiova, pierdut de echipa sa cu 3-2. “Recunosc greşeala de la faza autogolului, dar de aici şi pînă la a fi acuzat că am vîndut meciul şi că am luat banii pentru retrogradarea Ceahlăului e cale lungă. Am aflat că aş fi acuzat de Gheorghe Ştefan şi de Viorel Măstăcăneanu că am fost vînzător în acest meci. Mă consider nedreptăţit şi de aceea îmi anunţ retragerea din fotbal”, a spus jucătorul, care nu s-a mai întors la Piatra Neamţ şi a trimis echipamentul printr-un coleg.

 

 

FC VASLUI. Finanţatorul Adrian Porumboiu a declarat că Emil Săndoi nu mai este antrenorul formaţiei vasluiene, precizînd că se află în discuţii cu mai mulţi tehnicieni. “În aceste zile voi decide cine va fi noul antrenor. Aproximativ 80% dintre jucători vor pleca şi nu e problema mea unde vor merge. Voi face transferuri importante, astfel încît la Vaslui veţi vedea altă echipă, cu jucători care vor performanţă. Bugetul se va dubla, mai ales că jucăm în Intertoto. Vom fi între primele trei echipe din România la capitolul financiar”, a spus fostul arbitru.

 

 

UCRAINA. Şahtior Doneţk, echipă antrenată de Mircea Lucescu, a cîştigat pentru a şasea oară Cupa Ucrainei, în finala căreia a învins cu 2-0 pe Dinamo Kiev. Fundaşul Răzvan Raţ a fost integralist la Şahtior, la fel ca şi Tiberiu Ghioane la Dinamo.

 

 

TELEVIZĂRI. Cupa UEFA va fi transmisă în continuare pe teritorului României de Pro TV şi Sport.ro, după cîştigarea licitaţiei pentru drepturile de difuzare în perioada 2009-2012. Noul contract permite transmiterea meciurilor şi pe site-urile de internet ale Pro TV SA. În următorul sezon, România va fi reprezentată în Cupa UEFA de Rapid, Dinamo, Unirea Urziceni şi Poli Timişoara, cărora li se poate alătura FC Vaslui, din Intertoto.

×
Subiecte în articol: sport