x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

13 Mai 2008   •   00:00

Stoichiţă, aproape de Vaslui

 

 

Ultima oară la echipa cipriotă Aris Limassol, antrenorul Mihai Stoichiţă este foarte aproape de a prelua conducerea tehnic

Stoichiţă, aproape de Vaslui

 

 

Ultima oară la echipa cipriotă Aris Limassol, antrenorul Mihai Stoichiţă este foarte aproape de a prelua conducerea tehnică a echipei FC Vaslui, care va evolua în Cupa UEFA Intertoto. “Am negociat cu mai mulţi antrenori şi pot spune că în cursul acestei săptămîni Mihai Stoichiţă va semna pentru FC Vaslui. Totuşi, mai rămîne să discutăm anumite detalii”, a declarat patronul grupării vasluiene, Adrian Porumboiu.

 

 

 

Guardiola insistă să-l aducă pe Cristi Chivu la Barcelona

 

 

Viitorul antrenor al lui FC Barcelona, Josep Guardiola, a cerut expres conducerii să facă o ofertă concretă pentru Cristi Chivu. Oficialii grupării catalane l-au dorit pe internaţionalul român şi vara trecută, însă acesta a preferat să semneze pentru Inter Milano.

 

 

 

CRAIOVA. Patronul Universităţii, Adrian Mititelu, a declarat că îi va permite portarului Mircea Bornescu să plece în această vară dacă va exista o ofertă serioasă atît pentru el, cît şi pentru club: “Este supărat că a fost înjurat şi acuzat în ultimul timp. Am semnat prelungirea cu el, dar i-am promis că la o ofertă concretă va putea pleca. Să nu uităm că acum doi ani a venit la noi în Liga a II-a, cînd putea merge la Steaua”.

 

 

 

CFR CLUJ. Ioan Andone a declarat că gruparea ardeleană a înaintat o ofertă scrisă clubului Dinamo pentru mijlocaşul Adrian Cristea. “Am discutat cu jucătorul, mai aşteptăm şi un răspuns din partea clubului. Mi-aş dori mai mulţi jucători de la Dinamo, dar vor să îi vîndă”, a spus tehnicianul. Acesta a confirmat că Dorsin şi Hirschfeld, veniţi în iarnă de la Rosenborg, vor rămîne şi în sezonul viitor.

 

 

 

CANOTAJ. Echipajul feminin de 8+1 al României, unul dintre favoriţii la medalii în perspectiva JO de la Beijing, a ocupat locul 3 la etapa de Cupă Mondială de la München. Pe primul loc s-a clasat Australia, urmată de China.

 

 

VOLEI. Naţionala masculină a ţării noastre s-a calificat în faza secundă a preliminariilor Campionatului European, în urma dublei victorii, 3-0 şi 3-0, obţinută în faţa Luxemburgului. În turul următor, România va întîlni Ucraina, Cehia şi Slovacia.

 

 

HANDBAL. Echipa masculină UCM Reşiţa a cucerit pentru a doua oară consecutiv Challenge Cup, după ce a învins, pe teren propriu, în manşa a doua a finalei, cu scorul de 26-18, pe Alpla Hard (Austria). În tur, Alpla cîştigase cu 29-28. Pentru această performanţă, jucătorii reşiţeni au fost recompensaţi cu cîte 5.000 de euro. “Mi-a fost teamă, deoarece nu am avut efectivul complet, dar băieţii au fost extraordinari”, a declarat antrenorul Aihan Omer, care nu exclude ca în sezonul viitor echipa să joace în Cupa EHF, o competiţie mai puternică.

×
Subiecte în articol: sport