x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

24 Feb 2007   •   00:00
Dragomir: "Asta ne e valoarea"
Dezamagit de eliminarile premature suferite de Steaua si Dinamo in Cupa UEFA, presedintele LPF, Dumitru Dragomir, spune ca performantele de anul trecut ale echipelor romanesti in Europa nu vor fi repetate prea curand. "Asta ne e valoarea, atat au putut acum Dinamo si Steaua. Sa punem in rama locul zece in lume si performantele reusite anul trecut de Steaua si Rapid. Nu ne mai intalnim cu asa ceva in urmatorii 10-15 ani", a spus Dragomir.

Tiberiu Ghioane isi reia pregatirea la 1 martie
Presedintele lui Dinamo Kiev, Igor Surkis, a declarat ca Tiberiu Ghioane (foto) va reveni la antrenamentele cu echipa peste o saptamana. "Ghioane va relua antrenamentele cu echipa de la 1 martie. Este intr-o forma foarte buna, da totul pe teren pana la epuizare", a spus Surkis.

GIMNASTICA. Andreea Grigore si Flavius Koczi vor reprezenta Romania la Cupa Tyson, care va avea loc in intervalul 2-3 martie, in Jacksonville (SUA). Dupa aceasta competitie se va deschide calendarul din 2007 la etapele de Cupa Mondiala, primele doua fiind programate la Paris (17-18 martie) si Cottbus (23-25 martie). La cele doua competitii, Romania va fi reprezentata de Sandra Izbasa si Steliana Nistor la feminin, respectiv, Marian Dragulescu, Flavius Koczi, Daniel Popescu si Razvan Selariu la masculin.

TENIS DE MASA. Elizabeta Samara a castigat Turneul International Safir, desfasurat la Orebro (Suedia), dupa ce s-a impus in finala in fata japonezei Yuka Ishigaki, cu scorul de 4-3 (11-5, 13-11, 4-11, 5-11, 11-3, 7-11, 15-13). Turneul Safir este al patrulea castigat de Samara in 2007.

TENIS. Perechea Andrei Pavel/Waske (Germania) s-a calificat in semifinalele probei de dublu din cadrul turneului de la Rotterdam, dotat cu premii in valoare de 782.250 de euro. In sferturi, Pavel si Waske au trecut de olandezii Haase/Sijsling, cu 6-3, 6-3. Ei vor intalni in semifinale perechea Bracciali/Pala (Italia/Cehia).

×
Subiecte în articol: sport