x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

20 Feb 2007   •   00:00
"Mergem sa jucam la Craiova"
Presedintele Rapidului, Constantin Zotta a declarat ieri ca giulestenii sunt de acord sa mearga la Craiova pentru a disputa partida din etapa a 20-a a Ligii I cu Politehnica Timisoara. "Am primit o instiintare de la LPF, in care ni s-a comunicat ca hotararea legata de locul intalnirii nu poate fi schimbata. In aceste conditii, eu voi propune sa respectam aceasta deciziei si sa mergem la Craiova pentru a ne apara corect sansele. Ne vom supune deciziei LPF si vom juca la Craiova."

Mitica Dragomir il apara pe Cosmin Olaroiu
Presedintele LPF, Dumitru Dragomir, a afirmat ieri, pentru NewsIn, ca tehnicianul Stelei, Cosmin Olaroiu, nu are nici o vina pentru esecul suferit in fata Sevillei (0-2): "Olaroiu este un mare antrenor. Vinovatii sunt jucatorii, care au o valoare inferioara spaniolilor".

ITALIA. Adrian Mutu a fost considerat de site-urile calciotoscano.it si goal.com unul dintre cei mai slabi jucatori ai Fiorentinei in meciul cu Catania, disputat la Rimini si castigat cu 1-0, in etapa a 25-a a campionatului Italiei, ambele notandu-l cu 5,5. In schimb, site-ul fiorentina.it i-a acordat nota 6, apreciind ca "a avut o prestatie mediocra". Mutu a fost titular, a primit un cartonas galben si a fost inlocuit in minutul 55 cu Reginaldo.

TENIS. Roger Federer a egalat performanta de acum 30 de ani a americanului Jimmy Connors, fiind timp de 160 de saptamani consecutive lider al clasamentului ATP. Intr-un clasament al celor mai lungi perioade petrecute de un jucator pe primul loc in clasamentul mondial se afla in continuare Pete Sampras (286 de saptamani), urmat de Ivan Lendl (270 de saptamani), Jimmy Connors (268 de saptamani) si de John McEnroe (170 de saptamani), elvetianul fiind al 5-lea in aceasta ierarhie.

PAVEL. In primul tur al turneului de la Rotterdam, dotat cu premii de 782.250 de euro, Andrei Pavel l-a invins cu 6-1, 6-1 pe italianul Daniele Bracciali. Romanul il va avea drept adversar in urmatorul meci pe invingatorul intalnirii dintre sarbul Djokovici si francezul Serra. In turneul feminin de 1,5 milioane de dolari de la Dubai, Monica Niculescu a cedat in doua seturi, 3-6, 0-6, in fata Mariei Kirilenko (Rusia).

BASCHET. Cea de-a 56-a editie a All Star Game, meciul vedetelor din NBA, care a avut loc la Las Vegas, s-a incheiat cu victoria selectionatei Conferintei de Vest, care a dispus cu scorul de 153-132 de echipa Conferintei de Est. MVP-ul intalnirii a fost desemnat Kobe Bryant, autor a 31 de puncte in contul invingatorilor, jucatorul lui Los Angeles Lakers fiind rasplatit pentru a doua oara in cariera cu acest trofeu. In urma acestui rezultat scorul general a devenit 34 la 22 in favoarea Estului.

×
Subiecte în articol: sport