x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

19 Feb 2007   •   00:00
Carlos Fernandes o avertizeaza pe Benfica
Fostul portar al Stelei, portughezul Carlos Alberto Fernandes, a declarat ca pentru Benfica victoria cu 1-0 din meciul tur cu Dinamo, din 16-imile Cupei UEFA, nu este suficienta pentru calificare. "Rezultatul este strans, iar presiunea publicului din Romania va fi foarte mare. Benfica va trebui sa joace cum a facut-o Dinamo pe «Da Luz» si sa incerce sa-i enerveze pe romani, care isi pierd foarte usor rabdarea", a declarat Carlos pentru Sportugal.

JIUL. Oficialii clubului Jiul Petrosani nu sunt de acord ca meciul cu Dinamo, din etapa a 20-a a Ligii I, sa se dispute luni, 26 februarie. "Ne dezavantajeaza aceasta programare. Cei de la Dinamo nu ne-au contactat sa ne intrebe daca suntem de acord. Ne-am trezit in fata faptului implinit. Luni vom avea un Consiliu de Administratie, in cadrul caruia se va decide daca vom contesta data de disputare", a declarat directorul sportiv al "minerilor", George Boboc.

INOT. Cu prilejul unui concurs desfasurat la Columbia (SUA), americanul Michael Phelps, castigator a sase medalii de aur la Jocurile Olimpice de la Atena, si-a doborat propriul record mondial in proba de 200 m fluture, fiind inregistrat cu timpul de 1:53,71. Vechiul record, 1:53,80, fusese stabilit anul trecut, la Campionatele Pacificului.

POLO. In ultima zi a turneului international de la Cluj, echipa Romaniei a fost invinsa cu scorul de 3-12 de catre reprezentativa Ungariei, campioana olimpica de la Atena. La meci au fost prezenti si cateva zeci de suporteri maghiari, care au incins spiritele in prima repriza, fiind nevoie de interventia jandarmilor pentru potolirea celor doua galerii. Competitia a fost castigata de Ungaria, elevii lui Vlad Hagiu (foto) terminand pe locul IV, cu o singura victorie, 10-8 cu Grecia, ultima clasata. Pana la CM de la Melbourne de luna viitoare, tricolorii vor mai participa la un turneu international la Debrecen, in zilele de 1-4 martie.

ANGLIA. Mai multi jucatori ai lui FC Liverpool au fost implicati intr-un scandal, intr-un bar din Algarve, regiune unde englezii se pregatesc pentru meciul de miercuri, cu FC Barcelona, din Liga Campionilor. Totul a pornit de la un concurs karaoke, cand Bellamy si Riise au inceput sa se certe, dupa care jucatorii au intrat in conflict cu localnicii. A fost chemata politia, care i-a escortat pe fotbalisti pana la hotel.

×
Subiecte în articol: sport