x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

09 Feb 2006   •   00:00

9 februarie 2006

CUPA AFRICII. Coasta de Fildes si Egipt vor disputa maine seara, la Cairo, finala Cupei Africii. In semifinale, ivorienii au dispus cu 1-0 de Nigeria, in vreme ce "faraonii" au trecut de Senegal cu 2-1. Finalul ultimului meci a fost marcat de un gest incalificabil al atacantului egiptean, Mido, de la Tottenham. Schimbat in minutul 78, acesta l-a numit "magar" pe antrenorul Hassan Chehata, fiind convins cu greu sa paraseasca terenul de joc de "veteranul" Hossam Hassan. Mido va rata finala, fiind gonit din cantonament si suspendat pe o perioada de sase luni de federatia egipteana.

CRAIOVEANU. Intervievat de cotidianul AS, atacantul lui Getafe, romanul Gica Craioveanu, a declarat ca duminica trecuta s-a gandit sa renunte la tot, dupa ce nu a fost convocat pentru meciul cu Deportivo Alaves. "Era practic pentru prima oara in cariera mea cand nu am fost convocat intr-o partida de pe teren propriu si a fost foarte suparator, mai ales pentru cineva care a dat totul pentru Getafe", a declarat Craioveanu, in varsta de 38 de ani. El a mai anuntat ca in iunie se va retrage din activitate si vrea sa ramana la club, mai ales ca e dorit in staff de presedintele Angel Torres.

TURCIA. Comisia de Disciplina a FIFA a interzis Turciei sa dispute meciurile de pe teren propriu din preliminariile CE 2008 in urma incidentelor petrecute anul trecut, la returul barajului pentru calificarea la CM 2006, contra Elvetiei. Echipa "Semilunei" va fi obligata sa joace la o distanta de cel putin 500 de kilometri de frontiera turca. In plus, federatia a fost amendata cu 129.000 de euro si va trebui sa suporte toate cheltuielile legate de organizarea meciurilor din grupa C a preliminariilor CE 2008. De asemenea, jucatorii Alpay Ozalan si Emre Belezoglu au primit sase etape de suspendare, la fel ca si elvetianul Benjamin Huggel.

POLI TIMISOARA. Conform unei declaratii a presedintelui Wislei Cracovia, Ludwik Mietta-Mikolajewicz, atacantul Gigel Bucur negociaza cu echipa antrenata de Dan Petrescu. "Lucrurile sunt foarte simple, iar jucatorul se va alatura lotului Wislei imediat dupa finalizarea negocierilor", a declarat acesta pentru un ziar polonez. Directorul general al lui Poli, Ioan Craciunescu, nu a negat transferul: "Nu pot sa confirm, dar nici sa infirm interesul Wislei pentru Gigel Bucur".

Grupaj realizat de Mihai Igirosanu

×
Subiecte în articol: sport