x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

07 Feb 2006   •   00:00

7 februarie 2006

SPORTUL. Comisia de Apel a FRF a hotarat ca suspendarile jucatorilor Ionut Mazilu, Costin Lazar si antrenorului Gigi Multescu, primite dupa meciul amical cu Tractorul Brasov, sa fie reduse de la doua la o singura etapa. In schimb, amenda pentru cei trei ramane de 340 de euro. Comisia a mai hotarat anularea suspendarii secundului Cezar Zamfir. Intr-un meci din cantonamentul din Turcia, Sportul, fara Mazilu si Lazar, ramasi la Bucuresti, a invins cu 2-0 pe Arsenal Kiev.

ITALIA. Antrenorul Fiorentinei, Cesare Prandelli, l-a laudat pe Bogdan Lobont dupa meciul castigat cu 1-0 in fata lui Lecce. "Prestatia romanului a fost pozitiva. A fost tot timpul atent si gata sa nu ofere nici cea mai mica ocazie adversarilor. Daca ai un portar si un atacant bun, poti crea o echipa castigatoare. Noi ii avem pe Lobont si Luca Toni si cred ca putem ajunge in Cupa UEFA sau mai sus", a spus Prandelli. Lobont a evoluat pe toata durata intalnirii cu Lecce, fiind pentru prima data titular la Fiorentina. In schimb, Adrian Mutu a fost considerat de presa italiana printre cei mai slabi jucatori in meciul pe care Juventus l-a castigat, cu 1-0, in fata lui Udinese. Mutu a fost titular si a avut o singura ocazie pana in minutul 76, cand a fost schimbat cu Giuliano Giannichedda.

PANDURII. Antrenorul Viorel Hizo si-a serbat ziua de nastere in localitatea cipriota Aiya Napa, unde Pandurii se afla in cantonament. "Mi-as dori sa antrenez in continuare pentru a depasi cota de 500 de meciuri in Divizia A si vreau neaparat sa reusesc sa salvez Pandurii de la retrogradare", a declarat tehnicianul, care a implinit ieri 60 de ani. Hizo este cel mai longeviv antrenor din primul esalon, cu 439 de jocuri pe banca tehnica a opt divizionare A, in decursul a 16 sezoane.

CUPA AFRICII. Oficialii delegatiei RD Congo participanta la Cupa Africii pe Natiuni i-au ascuns fotbalistului Lomana Tresor LuaLua timp de doua saptamani ca fiul sau in varsta de un an si jumatate a murit. Potrivit cotidianului The Sun, copilul a decedat la 20 ianuarie, in Anglia, "in urma unei boli misterioase", dar fotbalistul lui Portsmouth nu a fost anuntat pentru a nu-i afecta evolutiile de la competitia din Egipt. LuaLua a aflat vestea decesului abia vineri, dupa meciul pierdut de RD Congo, 1-4, cu Egipt, in sferturile de finala ale CAN.

Grupaj realizat de Ionut Paduraru

×
Subiecte în articol: sport