x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

06 Feb 2006   •   00:00

6 februarie 2006

"U" CRAIOVA. Aflata in Cipru, formatia din Banie a pierdut cu scorul de 0-1 (0-0) partida amicala disputata contra formatiei sarbe de prima liga FC Buducnost, printr-un gol primit in minutul 81. Ovidiu Stanga i-a aliniat din primul minut pe Bornescu - Ciuca, Dodd, Mitchell - Dananae, Stoica, Stanga, L. Preda - A. Ionescu, Dina, Velcovici, pe parcurs evoluand si S. Lung Jr, Stemat, Saceanu, Piturca, Curteanu, Stavaru, Covalenco, Costea I si Costea II. Urmatorul meci de verificare a craiovenilor va avea loc miercuri, contra bulgarilor de la Nafteks Burgas. (Mario Morcov, Limassol)

CUPA AFRICII. Coasta de Fildes - Nigeria si Egipt - Senegal sunt cele doua semifinale ale Cupei Africii de Natiuni. In sferturi, ivorienii au trecut sambata de Camerun, 13-12 (0-0, 1-1), dupa loviturile de departajare. La penaltiuri, camerunezii au ratat prin Eto’o, care, dupa ce a marcat o data, la a doua incercare a trimis mingea peste poarta. Coasta de Fildes va intalni in semifinale Nigeria, invingatoare tot la penaltiuri, 7-6 (1-0, 1-1), in fata Tunisiei. In primele meciuri din sferturi, disputate vineri, Egiptul a castigat cu 4-1 partida cu RD Congo, iar Senegalul a trecut cu 3-2 de Guineea.

HOCHEI. SC Miercurea Ciuc si-a asigurat prima pozitie in sezonul regulat al Ligii Nationale de Hochei, ceea ce ii da dreptul de a disputa pe teren propriu patru dintre cele sapte intalniri ale play-off-ului. Pe Patinoarul "Mihai Flamaropol" din Bucuresti, harghitenii s-au impus atat vineri, cu 5-2, cat si sambata, 5-1, in fata celor de la Steaua Suki. Miercuri, de la ora 16:00, la Miercurea Ciuc, in direct pe TV Sport, cele doua rivale se vor confrunta in primul joc al finalei. "Se pare ca am tratat mai usor cele doua meciuri de acasa decat pe cele din deplasare, dar asta nu se va mai repeta. Suntem o echipa redutabila, iar play-off-ul incepe de la zero. Nu ne vom dezamagi suporterii. Ne vom bate pana la capat pentru titlu", a declarat capitanul Stelei, Ioan Timaru.

CIPRU. Omonia Nicosia, antrenata de Ioan Andone, a pierdut sambata pe teren propriu, 0-1, in fata formatiei Enosis, intr-un meci din etapa a 19-a a campionatului. Cu acest rezultat, Omonia ramane cu 40 de puncte si ocupa in continuare locul doi in clasament, la doua puncte distanta de liderul Apollon Limassol, care a jucat ieri cu Apoel.

Grupaj realizat de Delia Gomoescu

×
Subiecte în articol: sport