x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

04 Feb 2006   •   00:00
GIMNASTICA. Fostul gimnast Marius Urzica a declarat ca daca Federatia Romana de Gimnastica nu-i poate oferi mai mult decat un post de antrenor la lotul national de juniori de la Bistrita, atunci se va indrepta spre clubul Dinamo, unde este dorit in staff-ul tehnic. "Am fost plecat din tara, iar acum voi incerca sa mai am o ultima discutie cu federatia. La Bistrita nu merg. Daca nu pot face parte din staff-ul lotului de seniori, atunci ma voi indrepta spre Dinamo", a spus Urzica.

PETROLUL. Jucatorii brazilieni Pelanda si Marcio si sarbul Ivan Petrovici vor semna contracte cu divizionara B Petrolul Ploiesti, urmand ca ei sa fie inclusi in lotul de 26 de fotbalisti al formatiei prahovene pentru turneul din Antalya, programat in perioada 6-16 februarie. In schimb, conducerea clubului prahovean a renuntat la cel de-al treilea fotbalist brazilian aflat in probe, Luciano.

CONSILIERI. Consilierul de stat Octavian Belu a declarat ieri ca a intocmit agenda evenimentelor sportive din Romania pe anul 2006, cel mai important fiind reuniunea secretarilor generali ai comitetelor olimpice europene si a sefilor de delegatii pentru JO-2008, care va avea loc, in iunie, la Bucuresti. "Proiectul atragerii spre sport a copiilor institutionalizati este unul important. Apoi, avem in plan rezolvarea problemei bazelor sportive, multe dintre acestea fiind departe de scopul initial pentru care au fost construite", a mai spus Belu.

"U" CRAIOVA. Viitorul atacant al Universitatii Craiova, australianul Michael Baird, care a semnat un contract pe patru sezoane cu divizionara B, nu este speriat de declaratiile conationalului sau, Michael Thwaite, despre "iadul" din Romania. "Situatia lui Thwaite este regretabila si ma face sa fiu precaut, insa nu ma descurajeaza in a-mi implini visul de a juca in Europa. Contractul cu Universitatea e cel mai important pas pe care l-am facut in viata mea", a spus Baird, component al selectionatelor de tineret ale Australiei in 2002 si 2003.

POLI IASI. Presedintele Sorin Boca a declarat ieri ca s-a inteles cu oficialii clubului ceh Slavia Praga pentru transferul atacantului Martin Czernoch. Gruparea ieseana va plati pentru Czernoch 25.000 de dolari, in doua transe, iar jucatorul va semna o intelegere valabila pe minimum doi ani, urmand sa incaseze 30.000 de euro pe an.

×
Subiecte în articol: sport