x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

02 Feb 2006   •   00:00
POLI IASI. Antrenorul Ionut Popa va face deplasarea la turneul de la Norcia cu masina personala, deoarece ii este frica sa mearga cu avionul. "As merge cu avionul doar daca ar avea trapa, sa pot lua o gura de aer in timpul zborului. Cum acest lucru nu e posibil, prefer sa parcurg cei 2.000 de kilometri cu masina", a spus Popa. Iesenii vor pleca maine dupa-amiaza spre Roma, cu o cursa de linie, urmand ca restul traseului pana la Norcia (170 de kilometri) sa fie parcurs cu autocarul.

FARUL. Antrenorul echipei constantene, sarbul Momcilo Vukotici, a afirmat ca in turneul din Bulgaria conditiile meteorologice i-au stricat planul de pregatire. "Frigul mi-a dat programul peste cap. Am efectuat antrenamente in conditii speciale, fie pe terenuri sintetice, fie in sala. Am sustinut totusi trei meciuri amicale", a spus tehnicianul, adaugand ca e multumit de lotul pe care il are la dispozitie.

JIUL. Comisia pentru statutul jucatorului din cadrul FRF a decis ca, incepand cu 1 februarie, gruparea din Petrosani are interdictie de a efectua transferuri pana la achitarea restantelor financiare fata de fostul antrenor Ionut Chirila. Tehnicianul, care si-a reziliat contractul cu Jiul pe 13 ianuarie, are de primit o suma de aproximativ 150.000 de euro. Clubul din Petrosani nu are probleme numai cu comisiile FRF, ci si cu fiscul. Directia Generala a Finantelor Publice Hunedoara a declansat procedura de faliment pentru Jiul Petrosani, dar si pentru Corvinul Hunedoara, din cauza datoriilor pe care cele doua cluburi le au catre buget. Primul termen al procesului pentru declararea falimentului Jiului, care datoreaza 19 miliarde de lei vechi statului, a fost fixat pentru 14 februarie.

ECHIPA NATIONALA. Antrenorul interimar al reprezentativei Belarusului, Iuri Kurnenin, considera ca nationala Romaniei este un adversar accesibil pentru formatia sa in preliminariile CE-2008. "Olanda este favorita certa, pentru locul doi vom lupta noi, Romania, Bulgaria si Slovenia, cred ca avem sanse aproximativ egale. Daca din prima urna puteam avea adversari mai slabi, s-a compensat cu urna a doua, de unde puteau iesi, in locul Romaniei, Italia, Germania sau Spania. Este bine ca am cazut cu Romania, desi nu trebuie sa le minimalizam valoarea", a spus Kurnenin. Piturca a spus ieri ca Romania ar putea incepe campania pentru Euro 2008 pe teren propriu, la Constanta.

Grupaj realizat de Ionut Paduraru

×
Subiecte în articol: sport