x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

01 Feb 2006   •   00:00
FC VASLUI. Conducatorii clubului au anuntat ieri ca au renuntat la turneul de la Norcia, programat la inceputul lunii februarie, urmand ca cel de-al doilea stagiu de pregatire sa aiba loc in Antalya, in perioada 6-18 februarie. Decizia schimbarii locului de pregatire a fost luata deoarece o parte din jucatori, in special cei din strainatate, nu a obtinut viza necesara pentru deplasarea in Italia. In aceste zile este asteptat la Vaslui si mijlocasul Eugen Trica, care si-a reziliat intelegerea cu Maccabi Tel Aviv si ar putea sa semneze cu FC Vaslui un contract pana la finalul sezonului.

"U" CRAIOVA. Portarul Mircea Bornescu s-a pregatit ieri cu antrenorul de portari al echipei sarbe Buducnost Banatski Dvor, cazata in acelasi hotel cu Universitatea. Managerul general Ovidiu Stanga a aranjat ca Bornescu sa efectueze, de acum inainte, antrenamentele atat cu Slobodan Radovanov, cat si cu cipriotul Dimos Levos, antrenorul de portari al lui Apoel Limassol. (Mario Morcov, Limassol)

ECHIPA NATIONALA. Selectionerul Victor Piturca a remis ieri un comunicat in legatura cu conflictul sau cu Mirel Radoi. "Prin comportamentul sau, Radoi a aratat romanilor ca echipa nationala este pentru el doar un mijloc, o trambulina de transfer facil de care acum duce lipsa. In plus, se joaca in declaratii succesive, ba ca o onoreaza cu prezenta, ba ca nu o mai vrea", a spus tehnicianul in comunicat. Piturca spune ca Radoi nu trebuie sa-i ceara scuze. "El i-a sfidat si jignit prin comportament pe colegii de nationala, pe suporterii acesteia, precum si pe marii nostri fosti jucatori, pentru care echipa nationala a Romaniei a fost si este ceva sacru. Lor le datoreaza relatarea adevarului despre tot ce s-a intamplat si tot lor le datoreaza scuzele si recunoasterea greselii, precum si a faptului ca la echipa nationala se vine cu sufletul deschis si neconditionat", a mentionat Piturca in incheierea comunicatului.

JO-2006. Romfilatelia a lansat ieri o emisiune filatelica formata din patru timbre, care ilustreaza sporturile de iarna: bob, patinaj artistic, biatlon si schi alpin, cu ocazia JO de la Torino. La competitia programata in perioada 10-26 februarie Romania va fi reprezentata de 27 de sportivi, cea mai numeroasa delegatie a tarii noastre la o editie a JO de iarna din ultimii 25 de ani.

Grupaj realizat de Ionut Paduraru

×
Subiecte în articol: sport