x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

31 Ian 2006   •   00:00
FC NATIONAL. Mijlocasul Michael Thwaite a fost convocat la nationala Australiei pentru meciul cu reprezentativa Bahrainului, din preliminariile Cupei Asiei, ce va avea loc la 22 februarie. Thwaite, care a semnat din vara cu Wisla Cracovia, fusese trimis sa se antreneze alaturi de satelitul AFC Clinceni. El a fost reprimit la prima echipa, dar se va alatura colegilor sai abia atunci cand acestia vor reveni din cantonamentul din Italia, la 4 februarie. Presedintele Constantin Iacov a precizat ca nu a mai fost contactat de nici un oficial al clubului polonez pentru transferul imediat al lui Thwaite.

GLORIA. Atacantul Miroslav Giuchici a dat in judecata clubul Gloria Bistrita, de la care cere daune morale in valoare de 150.000 de euro, pentru ca i-a suspendat contractul pe o perioada de sase luni. Jucatorul a fost suspendat un an de FRF, deoarece nu s-a prezentat la antrenamentele echipei lui Ovidiu Sabau, pedeapsa redusa la jumatate dupa apel. Nici dupa expirarea suspendarii, Giuchici nu s-a prezentat la antrenamente, preferand sa deschida un proces la sectia civila a Tribunalului Bistrita-Nasaud prin care cere instantei sa oblige clubul Gloria Bistrita la plata drepturilor salariale din perioada in care nu a jucat, plus daune morale in valoare de 150.000 de euro.

POLI IASI. Presedintele Sorin Boca a declarat ca sunt sanse mici ca jucatorul echipei Slavia Praga Martin Czernoch, care s-a aflat aproximativ o saptamana in probe la Poli Iasi, sa semneze un contract cu gruparea ieseana. "Antrenorul Ionut Popa s-a declarat multumit de Czernoch, dar, pentru transferul atacantului ceh, Slavia Praga cere 40.000 de euro, suma care mi se pare foarte mare, in conditiile in care jucatorul a intrat in ultimele sase luni de contract", a spus Boca, precizand ca nu va plati mai mult de 20.000 de euro pentru aducerea lui Czernoch.

GIMNASTICA. Antrenorul gimnastei Catalina Ponor, Constantin Stanei, a declarat ca, pe langa barna si sol, eleva sa a inceput sa lucreze si la sarituri pentru a ajuta echipa Romaniei la CE din Grecia, care va avea loc la sfarsitul lunii aprilie. "Catalina a luat decizia de a face si sarituri. Ea crede ca poate obtine o nota buna si la sarituri", a spus Stanei. Ponor se antreneaza la Bucuresti, la Complexul Sportiv "Lia Manoliu", alaturi de lotul national masculin.

Grupaj realizat de Ionut Paduraru

×
Subiecte în articol: sport