x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

27 Ian 2006   •   00:00

27 ianuarie 2006

SPORTUL. Jucatorii Ionut Mazilu si Costin Lazar au fost suspendati pentru doua etape si penalizati cu suma de 340 de euro pentru bruscarea arbitrului Robert Dumitru in meciul amical cu Tractorul Brasov. Aceeasi sanctiune au primit-o si antrenorii Gigi Multescu si Cezar Zamfir.

ITALIA. Directorul general al lui Juventus, Luciano Moggi, a declarat ca Adrian Mutu nu este de vanzare, dupa ce presa italiana a anuntat ca Borussia Dortmund a oferit 12 milioane de euro pentru achizitionarea mijlocasului roman. "Va spun sa nu credeti toate zvonurile care circula in acest moment. Nu il vindem pe Mutu la nici o alta echipa, deoarece el a devenit un profesionist exemplar", a spus Moggi. In plus, agentia Calciomercato a anuntat ca torinezii doresc sa-l achizitioneze pe fundasul William Gallas de la Chelsea pentru a incheia conflictul dintre clubul londonez si Mutu.

AMENDA. Comisia de Disciplina a FRF a decis ieri sanctionarea cu avertisment si cu penalitate de 1.000 de euro a presedintelui executiv al FC Dinamo, Ioan Becali, pentru declaratii calomnioase la adresa presedintelui Consiliului de Administratie al FC National, Constantin Iacov. Conflictul dintre cei doi a izbucnit dupa ce Dinamo a vrut sa-l transfere pe Hristu Chiacu, jucator aflat sub contract cu gruparea din Cotroceni.

CONTESTAT. Mijlocasul lui Piacenza, Bogdan Patrascu, a fost fluierat de propriii suporteri in partida de campionat cu Vicenza, scor 2-1. "Am auzit fluieraturile, dar nu am ce face. Pe teren incerc sa dau tot ce am mai bun si sa imi ajut echipa. Nu vreau sa imi caut scuze pentru prestatia modesta, dar la meciul cu Vicenza gazonul a fost oribil", a spus Patrascu pentru cotidianul Liberta. "M-am acomodat foarte bine in Italia si ma simt pregatit sa profit de sansele pe care le am la Piacenza. Imi doresc sa ajung un fotbalist important pentru aceasta echipa", a mai spus fostul jucator al Sportului.

CUPA AFRICII. Reprezentativa Camerunului s-a calificat in sferturile de finala ale Cupei Africii pe Natiuni in urma victoriei obtinute, cu 2-0, in fata selectionatei statului Togo, prin golurile lui Samuel Eto’o (’68) si Meyong (’85). In celalalt meci din grupa B, RD Congo a terminat la egalitate, 0-0, cu Angola. Primele doua clasate din fiecare grupa se califica in sferturile de finala.

Grupaj realizat de Ionut Paduraru
×
Subiecte în articol: sport