x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

26 Ian 2006   •   00:00

26 ianuarie 2006

TENIS. Razvan Sabau a fost eliminat in runda inaugurala a turneului challenger de la Heilbronn (Germania), dotat cu premii in valoare totala de 85.000 de euro. Sabau a fost invins, cu scorul de 6-0, 6-1, de sarbul Janko Tipsarevici.

OFERTA. Conducatorii clubului Juventus Torino au refuzat o oferta de 12 milioane de euro din partea gruparii Borussia Dortmund pentru achizitionarea mijlocasului roman Adrian Mutu, a anuntat ieri agentia Calciomercato. Sursa citata noteaza ca diriguitorii torinezi nu intentioneaza sa-l cedeze pe internationalul roman pentru mai putin de 20 de milioane de euro.

PANDURII. Echipa antrenata de Viorel Hizo, aflata in acest moment in cantonament la Ranca, va disputa un meci amical cu Dinamo Kiev in cadrul stagiului de pregatire din Cipru, programat in perioada 5-20 februarie. Partida cu vicecampioana Ucrainei va avea loc la 19 februarie, iar in celelalte meciuri amicale Pandurii va intalni formatiile Dinamo Tbilisi (8 februarie), o echipa din Norvegia (11 februarie) si pe FK ZTS Dubnica (13 februarie). "Intalnim trei echipe puternice, care au participat in cupele europene. Cred ca aceste teste ne vor lamuri de potentialul echipei noastre", a declarat presedintele clubului, Marin Condescu.

OLANDA. Romanul Nicolae Mitea si-a prelungit contractul cu Ajax pentru inca doi ani, el urmand sa evolueze la echipa din Amsterdam pana in 2009. "Chiar daca este accidentat, Ajax are incredere in potentialul lui Mitea. Din acest motiv am decis sa ii prelungim contractul din timp", a declarat directorul tehnic al "lancierilor", Martin van Geel. Mitea s-a accidentat grav la genunchi in iulie 2005 si in prezent se afla in perioada de recuperare.

CUPA AFRICII. Echipa nationala a Coastei de Fildes a invins cu scorul de 2-1 reprezentativa Libiei, intr-un meci contand pentru grupa A a Cupei Africii pe Natiuni. Golurile echipei castigatoare au fost reusite de Drogba (’10) si G.Y. Toure (’74), in timp ce pentru Libia a inscris Khames (’41). Intr-un alt meci din grupa A, Egipt, tara gazda a competitiei, a terminat la egalitate, 0-0, cu Maroc. In urma acestor rezultate, Coasta de Fildes ocupa primul loc in clasament, cu 6 puncte, urmata de Egipt (4p), Maroc (1p) si Libia (0p). Primele doua echipe clasate in grupe se califica in sferturile de finala ale competitiei.

Grupaj realizat de Ionut Paduraru
×
Subiecte în articol: sport