x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

24 Ian 2006   •   00:00

24 ianuarie 2006

FC VASLUI. Mijlocasul Marius Croitoru a semnat ieri un contract pe doi ani si jumatate cu gruparea vasluiana, urmand sa evolueze din acest retur pentru formatia antrenata de Mircea Rednic. Fostul jucator al lui FCM Bacau va primi la Vaslui un salariu anual de 100.000 de euro. "Am preferat sa-l aducem pe Croitoru, deoarece este un jucator valoros, care poate face diferenta intr-un meci. O data cu transferul sau la Vaslui, consider ca nu mai avem nevoie nici de Trica, nici de Zyiati, pentru ca postul este deja ocupat", a declarat antrenorul Mircea Rednic, adaugand ca este interesat de achizitionarea portarului Ibrahim Dossey, care si-a reziliat contractul cu FC Brasov.

ITALIA. Cristian Chivu a fost considerat de presa italiana unul dintre cei mai buni jucatori ai partidei pe care AS Roma a castigat-o cu 4-1 in fata lui Udinese, in etapa a 21-a din Serie A. Chivu a fost notat cu 7 de agentia Datasport, fiind depasit doar de coechipierul sau, brazilianul Mancini. "Fundasul roman a oferit o noua prestatie magistrala. A obtinut penaltiul prin care Mancini a deschis scorul si a reusit sa transforme o lovitura de pedeapsa. A gresit insa la golul inscris de Udinese", a scris Datasport. In schimb, Adrian Mutu a fost considerat unul dintre cei mai slabi jucatori ai lui Juventus in meciul castigat cu 2-1 in fata lui Empoli.

PETROLUL. Un brazilian si un sarb sustin probe incepand de ieri la divizionara B Petrolul Ploiesti. Acestia sunt Luciano Aprecido Alves Borhes, in varsta de 25 de ani, care a jucat ultima oara la FC Paulista din divizia secunda, si Ivan Petrovici, 28 de ani, care a evoluat pana acum la OFK Belgrad, ocupanta locului 4 in campionatul Serbiei. Cei doi s-au alaturat lotului ploiestean in turneul de pregatire de la Busteni, antrenorul Valeriu Rachita urmand a decide daca ei vor ramane sau nu in lot.

POLI TIMISOARA. Atacantul senegalez Gueye Mansour a efectuat ieri-dimineata, in Cipru, primul antrenament la Poli Timisoara in acest an. Mansour a ajuns mai tarziu in Cipru, deoarece s-a aflat in cantonament cu echipa nationala de tineret a Senegalului. La antrenamentul de ieri, efectuat in complexul Alpha Sports Centre din Larnaca, nu a participat atacantul Vladimir Gluscevici, care a suferit o contractura musculara in partida de verificare cu Levski Sofia.

Grupaj realizat de Ionut Paduraru

×
Subiecte în articol: sport