x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

23 Ian 2006   •   00:00

23 ianuarie 2006

HANDBAL. Nationala masculina a Romaniei a obtinut o remiza, scor 28-28, ultimul din grupa a IV-a de calificare in play-off-ul Campionatului Mondial din 2007, jucat in Lituania. Echipa noastra isi asigurase calificarea in play-off-ul CM-2007 inca dinaintea acestei partide, incheind grupa pe primul loc, cu 11 puncte. Romania isi va cunoaste adversara din baraj in urma tragerii la sorti de la 5 februarie, meciurile urmand a se disputa la 11 si la 18 iunie.

RUGBY. Selectionata Bucurestiului a invins cu 23-17 pe Toulon, in ultima etapa a grupei a treia a Challenge Cup, obtinand astfel prima victorie din aceasta competitie. Echipa romana a fost compusa in majoritate de jucatori de la Steaua, dar si de la "U" Cluj, Farul si Dinamo. In urma acestui rezultat, selectionata Bucurestiului s-a clasat pe locul al treilea in grupa, dupa Glouchester si Bayonne, ultimul loc fiind ocupat de Toulon.

CIPRU. Omonia Nicosia, formatie antrenata de Ioan Andone, a castigat meciul din etapa a 16-a a campionatului cipriot, 3-1 cu AEK Larnaca, echipa la care evolueaza si Narcis Raducan. Omonia a acumulat 40 de puncte dupa 16 etape si ocupa primul loc al clasamentului, profitand si de infrangerea formatiei Apoel Limasol, scor 1-2, in deplasarea de la Paralimni, cu ENP.

AFRICA. Componentii nationalei statului Congo erau hotarati sa nu joace in primul meci de la Cupa Africii pe Natiuni, din cauza unor prime neplatite. In cele din urma, congolezii au evoluat si au castigat cu 2-0 partida cu Togo. "Cei 23 de fotbalisti au venit in holul hotelului sa imi spuna ca refuza sa joace. L-am sunat atunci pe presedintele Joseph Kabila, care m-a asigurat ca va rezolva problema", a declarat selectionerul Claude Leroy. Alte rezultate inregistrate in Cupa Africii pe Natiuni: Egipt - Libia 3-0, Maroc - Coasta de Fildes 0-1, Camerun - Angola 3-1.

FC NATIONAL. Jucatorii gruparii din Cotroceni au plecat ieri spre Italia, unde vor efectua un stagiu de pregatire de 12 zile, in statiunea Madonna di Campiglio. Nu au facut deplasarea Ghindeanu, accidentat, si Thwaite, care a refuzat sa semneze prelungirea contractului. "E decizia presedintelui. Cand am venit aici, deja era o situatie dificila", a spus antrenorul Cristiano Bergodi, care a precizat ca a ales Italia pentru conditiile meteorologice mai bune.

Grupaj realizat de Ionut Paduraru
×
Subiecte în articol: sport