x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

21 Ian 2006   •   00:00
POLI TIMISOARA. Gheorghe Hagi a participat joi seara alaturi de elevii sai la un meci de pregatire din cadrul antrenamentului efectuat la baza Alpha Sport Center din Larnaca. Componentii lotului timisorean, impartiti in doua formatii, au disputat o partida de verificare, la una dintre echipe jucand si Hagi, care a creat doua situatii de gol. Poli va juca duminica, de la ora 17:00, impotriva bulgarilor de la Levski Sofia, intr-un meci amical.

BUGET. Presedintele ANS, Gheorghe Florian, a precizat ca bugetul total al federatiilor sportive pe anul 2006 nu va fi micsorat fata de cel din anul precedent: "Au aparut tot felul de zvonuri la inceput de an, dar pot sa va spun ca sumele de la bugetul statului vor fi aproximativ aceleasi cu cele repartizate pe 2005". Directorul Directiei Programe ale Structurilor Sportive, Mihai Capatana, a declarat ca suma totala a bugetului federatiilor pe anul 2005 a fost de 50.600.000 de lei noi (506 miliarde de lei vechi).

TOP. Tehnicianul formatiei saudite Al Ittihad, Anghel Iordanescu, ocupa locul 10 in clasamentul celor mai buni antrenori ai echipelor de club in anul 2005, dat publicitatii ieri de Federatia Internationala de Istorie si Statistica a Fotbalului. Pe prima pozitie se afla Jose Mourinho (Chelsea), urmat de Rafa Benitez (Liverpool) si Frank Rijkaard (Barcelona). Iordanescu i-a devansat pe antrenorul lui Arsenal, Arsene Wenger (locul 11), pe tehnicienii lui Bayern München si Inter Milano, Felix Magath, respectiv Roberto Mancini (ambii pe pozitia a 12), dar si pe Gerard Houllier, antrenorul campioanei Frantei, Lyon.

PATINAJ. Rusii domina in continuare probele de patinaj artistic. Dupa ce Tatiana Totmianinia si Maxim Marinin au castigat miercuri pentru a cincea oara consecutiv proba de perechi din cadrul CE, Irina Slutkaia a cucerit joi seara pentru a saptea oara in cariera titlul european in proba feminina. Rusoaica le-a devansat astfel pe germana Katarina Witt (sase titluri consecutive in perioada 1983-1988) si norvegianca Sonja Henie, castigatoare tot de sase ori consecutiv (1931-1936). Slutkaia a fost urmata de compatrioata sa Elena Sokolova si de Carolina Kostner (Italia).

Grupaj realizat de Delia Gomoescu

×
Subiecte în articol: sport