x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

20 Ian 2006   •   00:00

Iorgulescu, manager al selectionatei LPF

Comitetul Executiv al Ligii Profesioniste de Fotbal l-a numit pe Gino Iorgulescu in functia de manager general al echipei de fotbal a LPF. Fostul presedinte al lui FC National, care nu va fi retribuit pentru noua sa functie, va propune antrenorii acestei selectionate, care va sustine meciuri numai la datele rezervate echipelor nationale. In sedinta de ieri a fost aprobata si componenta Comitetul Executiv al LPF pentru acest an, din care fac parte reprezentanti ai cluburilor Rapid, Dinamo, Poli Iasi, Pandurii, CFR Cluj, Otelul, Farul, FC Vaslui.

TENIS. Perechea Victor Hanescu/Andrei Pavel a fost eliminata din primul tur al probei de dublu de la Australian Open. Hanescu si Pavel au fost invinsi, scor 6-1, 6-4, de cuplul american Bob Bryan/Mike Bryan, cap de serie numarul unu. Fratii Bryan ar putea fi adversarii Romaniei in partida de dublu din primul tur al Cupei Davis, Grupa Mondiala, care se va disputa in perioada 10-12 februarie in SUA.

HANDBAL. Pivotul titular al nationalei Romaniei, Ionela Galca, a semnat un contract pe doua sezoane cu Oltchim Ramnicu-Valcea. Alte jucatoare ale nationalei medaliate cu argint la CM din Rusia, Steluta Luca, Luminita Hutupan Dinu si Narcisa Lecusanu, au anuntat ca doresc sa evolueze pentru Oltchim, dar inca nu au semnat contracte de joc.

ITALIA, ETAPA 20. Rezultate: Chievo - Juventus 1-1 (D. Franceschini ’21 / Vieira ’31); Roma - Reggina 3-1 (Totti ’4, ’65, Mancini ’90 / I.D. Franceschini ’89; Cagliari - Siena 1-0 (Suazo ’90+4); Empoli - Udinese 1-1 (Tavano ’52 - pen. / Felipe ’54); Lecce - Livorno 0-0; Messina - Lazio 1-1 (Rafael ’22 / Manfredini ’78); Milan - Ascoli 1-0 (F. Inzaghi ’4); Palermo - Parma 4-2 (Corini ’27, Barzagli ’50, Di Michele ’52, ’60 / Simplicio ’23, P. Cannavaro ’38); Sampdoria - Fiorentina 3-1 (Palombo ’11, Tonetto ’24, Flachi ’34 / Toni ’14); Treviso - Inter 0-1 (Cruz ’21). Clasament: 1. Juventus 53p; 2. Inter 45p; 3. Milan 43p.

OLANDA. Impresarul Victor Becali a declarat ieri ca portarul Bogdan Lobont ar putea parasi echipa olandeza Ajax Amsterdam pana la sfarsitul acestei luni. "Exista sanse mari ca Lobont sa plece la o alta echipa din campionatele puternice pana la sfarsitul lui ianuarie", a spus impresarul.

FARUL. Fundasul Cosmin Pascovici a declarat ca nu se teme de noul atac al Rapidului, format din Daniel Pancu si Viorel Moldovan. "Sunt doi jucatori de valoare, dar nu ma sperie acest lucru. Daca cei doi veneau la Farul, nu cred ca aveau loc in echipa. Sper sa batem pe Rapid in finala Cupei Romaniei", a spus Pascovici, adaugand ca jucatorii se inteleg bine cu antrenorul Momilo Vukotici: "Vom avea si un profesor de engleza pentru a ne perfectiona cunostintele. Ne asaza pe teren cum nu s-a mai intamplat la Farul in ultimii ani. Suntem pe un drum bun". Farul va pleca astazi in cantonament in Bulgaria, unde va disputa patru meciuri amicale.

×
Subiecte în articol: sport